Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A haskötő hordása mennyire...

A haskötő hordása mennyire hatásos? Meddig ajánlatos hordani, és hól lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
Esetleg használtan is lehet venni?Kb.mennyibe kerül?
2009. febr. 16. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt, csak egy vesemelegítőm, mert gyakran fázott a derekam, de az a hasam is fogta. Ha nagyon megereszkedik a poci, szerintem hatásos. Bár ez is inkább alkat kérdése. Találtam két oldalt új és használt árról, de biztos van több is.

[link]

[link]

2009. febr. 16. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2009. febr. 16. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Én hasleszorítós fehérneműt vettem 600ft a piacon.
2009. febr. 16. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én használom.Nagyon jó! Létezni sem tudok nélküle.A méhszájamról is leveszi a terhet (veszélyeztetett terhes vagyok, egy ujjnyira nyitva). Amikor fekszem, nincs rajtam, hogy a babám mozoghasson kedvére. A gravitáció akkor nem számít. Én nagyon ajánlom. És a speciális kismamaövet, mert az tényleg arra van. A fehérnemű egy icipicit más. Nekem is van. Az öv alul támaszt csak és felül egy finom, puha, laza anyag fogja közre a pocid. A bugyi pedig az egész pocakot "fogja", ami hosszú távon nem tetszett a babámnak.

Én ANITÁT vettem. kb. 7000 e ft. volt, de tudom, hogy vannak olcsóbbak is. pl. BIPPA kft. És a neten is találsz, akár használtan is jó, mert ez nem fehérnemű.

Üdv

2009. febr. 16. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. febr. 16. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a szülés utánira gondolsz, akkor tudom ajánlani a gyógyszertárakban kapható (2000Ft-körüli) alakformáló bugyogót, ami a hasat is tartja, valamint olyan mint egy rövidnadrág, combközépig ér, nagyon jól tart, s árban is nagyon jó.
2009. febr. 16. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából a szülés utánirs gondoltam,de így legalább most már többről is van fogalmam!Köszi a választ,szerintem venni fogok!
2009. febr. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!