Nehéz iraki katonának jelentkezni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 10:47
11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
az angolomon lenne még mit javítani...
2009. dec. 17. 11:32
12/18 anonim válasza:
Akkor csiszolj még a nyelvtudásodon! ;)
13/18 anonim válasza:
Melyikőtök írta,hogy Irakba már nem visznek katonát csak Afgánba?
Érdekes mert folyamatosan lehet pályázni Iraki misszióba is,és egy kollégám tavaly jött haza.Kevesebb ugyan a betölthető beosztás,de lehet menni.
(hivatásos katona vagyok amúgy és katonákról beszélek)
14/18 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van,lehet jelentkezni és visznek is ki katonákat Irakba! Ez nem mese,az én párom is kint van,sajnos. :(
15/18 anonim válasza:
Előző, miért sajnos? Gondolom nem erővel vitték...
16/18 anonim válasza:
attól még ő (a válaszoló) nem biztos, hogy akarta
17/18 anonim válasza:
08:10-es vagyok. Kedves utánam író!
Nem a kérdésre válaszoltál! Imádom,amikor valaki nem tudja magában tartani a véleményét. :S Igen,SAJNOS magától ment,de én időközben ismertem meg... Te biztosan nem aggódnál a párodért hasonló helyzetben. Nem is érdekel,kár az ilyenekkel foglalkozni. :P
18/18 anonim válasza:
Iraki katonának bárki jelentkezhet és felveszik ha az orvosi és erőnléti állapot ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!