Tapasztalatok a Francia idegenlégióban?
Főleg azoknak a válaszát várnám akik jelentkeztek , szolgáltak benne. De azokét is akiknek nagyon közeli rokonjuk v. ismerősük szolgált.
Mindent meséljetek el! Tervezgetem hogy majd pár év múlva jelentkezem (most 16 vagyok).
A legelejétől.
1.Milyen volt a felvétel?
2.Miért jelentkeztél?
3.Ha olyan , megérte?
4.Milyen volt az első "felettesed"?
5.Milyenek voltak a szobák és szobatársak?
6.Barátkozós "társaság" vagy mindenki el van magának?
7.Mindig készenlétben kell lenni?
8.Ha elrontottál valamit, milyen büntetést kaptál érte?
9.Mennyi idő után mehettél bevetésre?
10.Speciális bevetéseket vállaltál?
11.Ajánlanád nekem ez az egészet?
12.Több hónap után visszagondolva jelentkezésedre megbántad már hogy jelentkeztél?
13.Ha igen miért?
13.Ha nem miért nem?
14.Mennyi időt szolgáltál az idegenlégiónál?
15.Ért trauma a szolgálatod alatt (Pl. nem tudom mennyire vannak barátok de mondjuk lelőtték szemed láttára stb.)
16.Most visszagondolva jelentkeznél még1szer?
Bocs a sok kérdésért de valahol meg kell tudnom ezeket. Ha lehet mindre választ kérnék. Köszi.
Nem vagyok semmilyen lacika xD
De kungfuztam 3évig. Azért hagytam ott mert rossz volt a társaság meg drága is volt.
Szörnyűségeket csinálnak ott az emberekkel és ez a lényege.
Ha jól láttam egy ember sem írt azok közül akik szolgáltak is ott de ha igen akkoris nem egy dezertőrre kell hallgatni ő nem bírta viszont hányan vannak akik igen, senki nem tudja megmondani hogy bírnád-e mert honnan tudnák utálom az ilyen emberek
De mégis mi lehet ANNYIRA szörnyű???? FEl nem fogom!
Biztos nem kínozzák meg szó szerint az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!