Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tapasztalatok a Francia...

Tapasztalatok a Francia idegenlégióban?

Figyelt kérdés

Főleg azoknak a válaszát várnám akik jelentkeztek , szolgáltak benne. De azokét is akiknek nagyon közeli rokonjuk v. ismerősük szolgált.

Mindent meséljetek el! Tervezgetem hogy majd pár év múlva jelentkezem (most 16 vagyok).

A legelejétől.

1.Milyen volt a felvétel?

2.Miért jelentkeztél?

3.Ha olyan , megérte?

4.Milyen volt az első "felettesed"?

5.Milyenek voltak a szobák és szobatársak?

6.Barátkozós "társaság" vagy mindenki el van magának?

7.Mindig készenlétben kell lenni?

8.Ha elrontottál valamit, milyen büntetést kaptál érte?

9.Mennyi idő után mehettél bevetésre?

10.Speciális bevetéseket vállaltál?

11.Ajánlanád nekem ez az egészet?

12.Több hónap után visszagondolva jelentkezésedre megbántad már hogy jelentkeztél?

13.Ha igen miért?

13.Ha nem miért nem?

14.Mennyi időt szolgáltál az idegenlégiónál?

15.Ért trauma a szolgálatod alatt (Pl. nem tudom mennyire vannak barátok de mondjuk lelőtték szemed láttára stb.)

16.Most visszagondolva jelentkeznél még1szer?

Bocs a sok kérdésért de valahol meg kell tudnom ezeket. Ha lehet mindre választ kérnék. Köszi.

2014. márc. 18. 19:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Tán ezt te kérdezted anno Lacika?? :D Egy átlag mezei szerda délutáni karate edzésen össze vissza fosnád szarnád hugyoznád magad, plusz agyon is lennél csapva. Akkor mit akartál volna te a légióban? Álomvilág ON. Inkább menj el dolgozni ahelyett hogy anyádon élsz.
2014. márc. 24. 19:34
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok semmilyen lacika xD

De kungfuztam 3évig. Azért hagytam ott mert rossz volt a társaság meg drága is volt.

2014. márc. 24. 20:20
 13/28 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy érted azt hogy vasalóval számolta meg az embereket???? :O
2014. márc. 24. 20:23
 14/28 anonim válasza:

Szörnyűségeket csinálnak ott az emberekkel és ez a lényege.

Ha jól láttam egy ember sem írt azok közül akik szolgáltak is ott de ha igen akkoris nem egy dezertőrre kell hallgatni ő nem bírta viszont hányan vannak akik igen, senki nem tudja megmondani hogy bírnád-e mert honnan tudnák utálom az ilyen emberek

2014. márc. 25. 10:35
 15/28 A kérdező kommentje:

De mégis mi lehet ANNYIRA szörnyű???? FEl nem fogom!

Biztos nem kínozzák meg szó szerint az embereket.

2014. márc. 25. 19:01
 16/28 anonim válasza:
NatGeo is csinált egy talán 2-3 részes sorozatot róla angolul legalábbis mikor néztem nem volt még szinkron én sem voltam ezért csak hallomásból tudom. A kiképzés alatt képzeld el hogy 2-3 órákat alszol felkeltenek ki a hóba fekvőzz aztán 50km séta teljes felszerelésbe erőltetett menetbe ha a társad kidől te viszed a cuccát odaérsz még némi edzés aztán 3 perced van enni futás aztán 1 óra alvás. A tűrőhatár legévégig visznek el(van akinek a vége nem ott van ezért nem bírják megcsinálni) ha valami nem tetszik nekik akkor megvernek a kiképzők,persze arra figyelnek hogy ne okozzanak kárt de fájni fog és a legrosszabb amit tehetsz hogy védekezel.
2014. márc. 25. 23:56
 17/28 A kérdező kommentje:
De ugye nem egy vas rúddal fognak verni? Pl. gyomron vágnak vagy tarkón csapnak?
2014. márc. 28. 18:58
 18/28 anonim ***** válasza:
83%
Manapság egyre kevesebb a testi fenyítés a légióban, ha kapsz is azt eléggé ki kell érdemelned, nagy hibát kell hogy elkövess. Hogy milyen és mennyi verést kap az ember az kiképzőtől is függ. Egyszerű a recept, a kiképzésen lássák rajtad a tanulni akarást, tedd ki szived lelked és meguszod a verést. Bár ez személyes vélemény, ha itt kérdezősködsz ilyeneket szerintem meg se probálj kimenni, nem neked való hely :)
2014. márc. 30. 23:38
 19/28 A kérdező kommentje:
Hát annyi negatív hozzászólás érkezett róla hogy lehet át kéne gondolnom :)
2014. márc. 31. 18:57
 20/28 anonim ***** válasza:
Talán nem itt kéne hivatalos információkat szerezni a légióról. Az ide kommentelők nagy része ritka nagy baromságokat ír. Ha ennyire bizonytalan vagy akkor tényleg keress valami mást- ez csak egy jó tanács!
2014. márc. 31. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!