Akik Kárpátalja megszállásáról ábrándoznak ezen az oldalon, azok Záhonyból neteznek?
Ha van egy kis balhé, már rögtön tartják a markukat gondolván hogy csak úgy papíron elintézve kezükbe kapják a területet. Pedig a fitymájukon is folyna a vér, csak nem ismerik el.
Még az ottani magyarok is menekülnek idefelé, mert besz*ri idióták, akik a még ki sem küldött behívót képtelenek lennének a kezükbe venni.
21F
"Még az ottani magyarok is menekülnek idefelé, mert besz*ri idióták, akik a még ki sem küldött behívót képtelenek lennének a kezükbe venni."
Neked kellene kiküldeni a behívót ostoba!
"Akik ilyeneket írnak ki mint a kérdező magyarok egyáltalán?"
Vagyok olyan magyar, mint te, ha nem különb!
Annyit kérdeztem, hogy szavak mellett - ha kell - tettekkel is bizonyítanák elhivatottságukat a Kárpátalját megszállni, elcsatolni kívánók?
Neked ebből az ment át, hogy én ellenzem az ottani magyarok megsegítését?
HALLJA KEND! MAGYARRAL BESZÉL, NEM A KUTYÁJÁVAL!
IDEGENSZÍVŰ???? ADOK ÉN NEKED IDEGENSZÍVŰT, TE CENK! ABCÚG! AZ ÁRGYÉLUSÁT A KESERVES VILÁGNAK!
Azért se pontozlak le! Lepontoztad te már magadat! Kutya német! :((((
1. Az "ezeréves határ" nyilván nem az 1920 óta fennálló.
2. Most meg "Vérmagyarkám" lettem. Olvass vissza, voltam én már itt "idegenszívű" is... Na most hogy van ez?
Egyszerű, hétköznapi magyar ember vagyok, aki feltett egy kérdést.
Úgy látszik nem kellett volna, mert sikerült mindkét oldalt magamra uszítani.
Mindenki kiemelte belőle a neki nem tetsző részt - majd a kérdéstől függetlenül a fejemhez vágtátok az "idegenszívű vérmagyar" jelzőt. :)
Jó lesz nicknévnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!