Nincs itt az ideje Magyarországnak bevonulni Kárpátaljára?
nem értitek drága magyar testvérünk gondolatait, csak a balliberáális mocskos gondolkozásotokkal terjesztitek a szivárványos felvonulás igéit.
a lényeg az lenne, hogy mivel Ukrajna katonai ereje éppen Kijevben van, és mindenki azzal foglalkozik, így emiatt addig az országuk nyugati fele védtelen, s el lehetne venni tőlük.
Annyi eszetek van utolsók hogy az eszméletlen.
Áruld el nekem 25.000 fős haderővel, 10 T72-essel, 0 harci helikopterrel, és néhány gripennel hogy a jó büdös francba vennéd el az ukránoktól kárpátalját?
Most önmagukkal vannak elfoglalva meg az oroszokkal... velük szemben nem mernek lépni mert sokkal erősebbek... De szerintetek ha 1 kis ország rányomul a nagyobbra az nem vág vissza rögtön? Nem gyaláz le?
A másik dolog amit a kis borsószem agyatok nem fog fel: Ha kárpátaljára bevonulunk, nem csak az ukránok vágnak szájba minket hanem az összes környező Trianonnal létrejött ország aki azon az ürügyen hogy vissza akarjuk állitani a régi határokat nekünk jönnek és örömmel darabolnának fel ahogy azt anno szerették volna.
Mintha egy 14 éves kis taknyos odamenne egy banda 18 éveshez és tarkón vágná az egyiket hogy add ide a sapkád te majom az az enyém volt régen.
Nem 16 éves fejjel kéne gondolkozni és belekéne gondolni hogy mennyire lenne jó ha feldulnák az országot, megerőszakolnák a szlávok anyudat,hugodat,barátnődet mint a délszláv háborúban... Csak most itt történne a mi utcánkban..
OSZT mi a büdös francnak kéne oda bevonulni?
Én egyszer vonultam be ,akkor sem önszántamból,elég is volt.
Ellenben Szlovákiát minden télen elfoglaljuk a haverokkal,igaz a gépjárművek tetején nem sorozatvető van ,hanem síléc és harcolni is max a felvonónál szoktunk,tisztára mint itthon,...akkor minek is vonulgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!