Háborúba indulnál-e a magyar hazáért, ha az élet úgy kívánná?
Törölték a válaszomat, de akkor leírom másként.
Milyen nemzetről beszélünk, ahol kedves "nemzettársaink" legfőbb szórakozása az, hogy "feljelentgeti " a másikat. (még akkor is ha nem származik haszna belőle)
Csak a német megszállás idején 1 M (!!!) lakossági "feljelentés" jutott el a hatoságokhoz.
És akkor a 800 000 párttagról meg a 60 000 munkásőrről még nem is beszéltünk.
Miért kellene "nemzettársnak" tekinteni az olyan embereket akik barom módjára közlekednek, (úgy közúton mint a közösségi közlekedésben) adót csalnak, lenézik a szegényeket, "eltapossák" az embertársaikat.
Milyen áldozatot kellene hozni egy ilyen való világon és társain szocializálodott "emberekért", akik hiénaként rontanak az akciós termékekre mert az 5 Ft olcsóbb?
Abba kéne hagyni már ezeket az "árvalányhajas" múltberévedő semmitmondó és zavaros szövegeket!!!!!!
22# Nézzd azt hogy nem mindenki olyan b#rom, más országokban se nagyobb jobb a helyzet.
Persze a felfogásotok: menjenek mások a háborúba( ti értetek is, mi meg majd itthon ülünk.
"22# Nézzd azt hogy nem mindenki olyan b#rom, más országokban se nagyobb jobb a helyzet. "
De most itt a magyar mentalitásról beszélünk, ami nem hasonlitható össze, mondjuk a ny európai emberek hozzáállásával.
Nem tudom, hogy akik nemzetről meg nemzeti összetartásról szónokolnak azok hol, milyen környezetben laknak?
Hogy lakótelepen meg falun, vagy társasházban nem laktak az biztos.
"Persze a felfogásotok: menjenek mások a háborúba( ti értetek is, mi meg majd itthon ülünk.
"Én biztos nem mondom senkinek, hogy menjen harcba értem...
Ha mindenki, minden országban elküldené a kuva anjába azokat a vezetőket, akik harcra kényszerítik a nemzetet, akkor nem volna háború, de sajnos az emberek nagy része szolgalelkű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!