Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Háborúba indulnál-e a magyar...

Háborúba indulnál-e a magyar hazáért, ha az élet úgy kívánná?

Figyelt kérdés

2014. febr. 17. 17:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

A mai korban semmiképp sem. Ellenben a Fekete Seregben, szívesen harcolnék. ;)

A mai korban, ha muszáj lenne, akkor is inkább csak a védekezésben vennék részt. Támadásban nem adnám se a vérem, se az életem egy ILYEN kormányért.

2014. febr. 17. 19:42
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Volt egy időszak, amikor rávágtam volna az igen-t, de azóta annyit csalódtam napi szinten az emberekben, hogy egy ilyen társadalomért adja a franc az életét. A "dicső" politikusainkról nem is beszélve. Ha pozitív irányban megváltoznának az emberek, akkor elgondolkodnék rajta, de jelenleg a válaszom NEM!
2014. febr. 17. 20:44
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
12# A kormány mögöt 9-10 millió magyar áll.
2014. febr. 17. 20:46
 14/28 anonim ***** válasza:
53%

Mi a f#szért pontozzátok le a 10-es hozzászólásomat, akinek azt írtam, még ki is törölték a hozzászólását, lehet gondolni hogy mit írt.

És aki ezt nem tudta az nézze meg a 11-es hosszászólásom és zöld pacsit!

2014. febr. 17. 20:52
 15/28 mustafa33 ***** válasza:
Mert az úgy van ahogy azt Móricka elképzelte ☺.
2014. febr. 17. 22:15
 16/28 mustafa33 ***** válasza:
18%
Mert ebben a mai magyar "büdös faszista diktatúrában" nem muszáj menni. Csak élnétek a "szabad demokratikus" Belaruszban vagy Észak Kóreában, de akár Izraelben, ott megtudnátok miben válogathattok.
2014. febr. 17. 22:18
 17/28 anonim ***** válasza:
70%
Biztos nem mennék egy ilyen országért, és ilyen emberekért. Mondjátok nyugodtan, hogy nem vagyok magyar, mert a mai magyar társadalomra úgysem lehet büszke senki, én se vagyok. Az pedig, hogy majd kényszerítenek elég nagy hülyeség. 10-ből max. 1 olyan hülye turbó magyar van, aki megdöglene ezért az országért. Gondoljátok majd lesznek elegen ahhoz, hogy a többséget rákényszerítsék az öngyilkosságra? Én kétlem...
2014. febr. 17. 22:22
 18/28 anonim ***** válasza:
68%

ha 100 évvel ezelőtt kérdezed igent mondok

de nem 100 évvel ezelőtt van

ezért a rohadó társadalomért dobjam fel a talpam?

vagy egy olyan hazáért ami max papíron van?

esetleg a fideszért?

ha fegyvert adnának a kezembe nem azt lőném akit szeretnének hanem berombolnék a parlamentbe és az összes politikusunkat lőném amíg van lőszerem

MINDET mert mind csak a pofáját jártatja és nem csinál semmit a másik alázásán kívül

azért meg pláne lőném őket mert olyan helyzetbe hoztak egy haderő nélküli országot amiben harcolni kell

2014. febr. 17. 22:31
 19/28 mustafa33 ***** válasza:
8%
és mégis csak Mórickák vagytok ☺
2014. febr. 17. 23:15
 20/28 anonim ***** válasza:

Annyira szűk látókörűek az emberek hogy az valami félelmetes, az ilyen kérdéseknél kapásból vágja rá az ember hogy: ezért a sz*r kormányért politikusokért, rendszerért.....stb.....

nekem a haza pont nem ezt jelenti, nincs családod nővéred tesód BARÁTNŐD ? értük nem fognál fegyvert hogy megvédd őket, ha másnem a világháborús dédapáidat is ez az egy motiválta ha már a fasizmus ideológiái nem is.

2014. febr. 18. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!