Háborúba indulnál-e a magyar hazáért, ha az élet úgy kívánná?
A mai korban semmiképp sem. Ellenben a Fekete Seregben, szívesen harcolnék. ;)
A mai korban, ha muszáj lenne, akkor is inkább csak a védekezésben vennék részt. Támadásban nem adnám se a vérem, se az életem egy ILYEN kormányért.
Mi a f#szért pontozzátok le a 10-es hozzászólásomat, akinek azt írtam, még ki is törölték a hozzászólását, lehet gondolni hogy mit írt.
És aki ezt nem tudta az nézze meg a 11-es hosszászólásom és zöld pacsit!
ha 100 évvel ezelőtt kérdezed igent mondok
de nem 100 évvel ezelőtt van
ezért a rohadó társadalomért dobjam fel a talpam?
vagy egy olyan hazáért ami max papíron van?
esetleg a fideszért?
ha fegyvert adnának a kezembe nem azt lőném akit szeretnének hanem berombolnék a parlamentbe és az összes politikusunkat lőném amíg van lőszerem
MINDET mert mind csak a pofáját jártatja és nem csinál semmit a másik alázásán kívül
azért meg pláne lőném őket mert olyan helyzetbe hoztak egy haderő nélküli országot amiben harcolni kell
Annyira szűk látókörűek az emberek hogy az valami félelmetes, az ilyen kérdéseknél kapásból vágja rá az ember hogy: ezért a sz*r kormányért politikusokért, rendszerért.....stb.....
nekem a haza pont nem ezt jelenti, nincs családod nővéred tesód BARÁTNŐD ? értük nem fognál fegyvert hogy megvédd őket, ha másnem a világháborús dédapáidat is ez az egy motiválta ha már a fasizmus ideológiái nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!