Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ötletek a világ legjobb...

Ötletek a világ legjobb tankjához?

Figyelt kérdés

Jelenleg a legjobb tank a német Leopárd 2A6.

Milyen legyen a világ következő legjobb tankja?

2009. dec. 9. 19:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Kompozit plusz előtét páncél, sima csövű, nagy torkolati sebességű löveg ATGM rakétával, passzív/aktív védelmi berendezések, jó mobilitás (+stratégiai mobilitás), moderált tömeg, alacsony karbantartási igény és költségek, a személyzet megfelelő védelme (külön lőszertároló, kazamatás páncél, ABV védelem, automata tűzoltó). És ami a legfontosabb, képes legyen a hálózatalapú hadviselésre, datalinkkel, és egy jól felépített, nagy sebességű tűzvezető rendszer. Na kb. ennyi, ha van még valakinek (reális!!!) ötlete?
2009. dec. 10. 20:29
 12/25 A kérdező kommentje:
Nagy tapsot 20:29-nek eddig ő írta a legjobb választ a kérdésre!
2009. dec. 10. 20:31
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Mert én csak ahhoz szólok hozzá amihez értek is valamelyest.
2009. dec. 10. 20:36
 14/25 anonim ***** válasza:
70%

- 140mm-es löveg

- automata töltőberendezés (tehát 3 fős személyzet)

- 2-3 rétegben, a tornyon dőlt szögben elhelyezkedő kompozit moduláris páncélzat

- 65T, de kissebb és ergonómikusabb, mint a jelenlegi tankok

- 1500le

- olcsón de igényes elektronika, nagyrészt a civil szférából

- tömegesen gyártható legyen (3-4000db)

2009. dec. 10. 21:05
 15/25 anonim ***** válasza:
67%
KIRÁLYTIGRIS ÁLMAIM NE TOVÁBBJA BÁRCSAK ENYÉM LEHETNE EGY ÉJSZAKÁRA HOGYHA KETTEN KIMENNÉNK AZ UTCCÁRA ÍRTANÁNK A ROMÁT ZSIDÓT TUCAT SZÁMRA
2009. dec. 12. 13:05
 16/25 anonim válasza:
100%
amúgy oké hogy a németek szép preicizios tankokat csinálnak csak az orosz tankok sokkal jobban bitják a pl. a hideget és a rosszabb terepet mig a király német tankok bedöglenek. Szóval a legjobb tanknak mindenképp birnia kell a gyűrődést nemcsak tele lenni fegyverrel.
2009. dec. 12. 13:45
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

A világ legjobb tankja legyen olyan ami emberélet kioltására alkalmatlan tegye harcképtelenné az embereket úgy ,hogy nem okoz fizikai és maradandó sérülést.Legyen gyors könnyű jól védett valami mágneses tér stb(így lehetne ez egy sima terepjáró is)

Talán azt oldja meg ,hogy ne a katonák szívjanak a háborúban hanem az aki miatt kitört.

A legjobb lenne ha nem kellene tankot gyártani:)

2009. dec. 13. 21:27
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

Ha kész van, Chuck Norrisnak kell nevezni, jelzésként, csak egy képet kell az oldalára festeni,

azt már mehet is.

mellesleg, sztem a mai legjobb a T90 és van még egy ruszki gép, ami a t72 alvázára épül(ahogy a t90 is) csak alig 30tonna, és terepen veri a 100-120km/h-t, 125mm es löveg(ahogy ezt megszokhattuk az Ivántól),

de sry a nevét ne mvágom, azt tudom hogy fekete színűek, és egyátalán nem úgy néz ki mint egy T90, laposabb(már ha a t90 nél lehet vmi laposabb)

2010. febr. 3. 23:04
 19/25 anonim ***** válasza:

Erről a tankról még nem hallottam, tudnál valamit linkelni róla?

Az lehet vele a bökkenő, hogy nagyon könnyű, és óriási löveg van benne, ez instabillá teheti pl. ha mozgás közben tüzel. Bár 30 tonna nem kevés, de azért mégis...

2010. febr. 4. 19:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Csá utcsó, ennyit találtam róla, az a fekete cucli lenen az, de egy újságba láttam először, ott 30 tonnát írtak rá ~kb re:) itt is említi h light tank

[link]

2010. febr. 4. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!