Problémás lenne a hadseregben?
Hallássérült vagyok,de nagyon érdekel a katonaság.
Szívesen besoroznék a hadseregbe,de az a baj hogy hallássérült vagyok.
Van-e a hadseregben olyan kör ahol részt vehetnék?Gondolom mesterlövésznek nem mehetek.
Kérlek ne trollkodjatok,illetve lehet de magatokban.
Komoly választ kérnék.Előre is köszönöm :)
Persze sok függ attól hogy milyen mértékű hallássérült vagy.
Sajnos mint "rendes katonát" lövész, tüzér stb nem hiszem hogy felvesznek. Esetleg valamiféle adminisztrációs téren tudnál elhelyezkedni.
Mivel nincs hadseregünk,így problémás lenne.:)
Ha kapsz egy "B"-t szinte az összes helyre mehetsz.(Átlagos helyekre gondolj,ne speckósakra.Pilóta,mélységi felderítő,búvár kizárva.)
kedves kérdező!
nem tudom, hogy mekkora a hallássérülésed, de 99% hogy nem mehetsz
hallás, látás, gerinc, lúdtalp, stb. ezeket nagyon szigorúan veszik
Hát nagyfokú hallásveszteségem van,de jó a figyelőképességem így mindenhol elboldogulok.
Hallottam egy barátomtól,hogy szemüvegest is felvettek(nem tudom hogy igaz-e vagy kamu)
Neki is akkora szüksége van szemüvegre mint nekem hallókészülékre :D
De köszönöm a válaszokat :)
Ezek szerint az egészet elbuktam:(
Mindegy,majd lesz valahogy :)
Nem buktad el, bizonyos területekre természetesen nem mehetsz, de van bőven olyan, ahova igen. Ha komolyan érdekel a dolog ne itt kérdezgesd, hanem menj el a toborzóirodába és ők elküldenek alkalmassági vizsgálatra. Utánna kapsz tényszerű információt arról, hogy hova mehetsz.
Itt senki se tud neked érdemi választ adni, mert egyrészt nem sok katonaorvos jár erre, és ha még járna se képesek távolról "Gyurcsók" módjára audiótesztet végezni rajtad.
5. Ezt örömmel olvastam :D
6.igazad van,a toborzóirodàba kel mennem.
Csak gondoltam itt is elolvasom a válaszokat,hátha valakink volt hasonlója:) de attól még egyszer köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!