Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Leopard 2A4 vs T-80U?

Leopard 2A4 vs T-80U?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:

KB 20 év technikai különbség a Leopard javára.

Szerinted????

2014. jan. 5. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Unatkozol kérdező?
2014. jan. 5. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem unatkozás miatt kérdezek, hanem azért, mert láttam egy Hidegháborúval kapcsolatos dokumentumfilmet és vannak kételyeim a film állításaival / elképzeléseivel kapcsolatban ill. nemigen értek a tankokhoz.

Szóban forgó dokumentumfilm:

http://www.youtube.com/watch?v=ebOmKEsyDQs

2014. jan. 5. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:

mivel a leopard a jelenlegi legjobb harckocsi ezért bármihez hasonlítod ez nyer

abramst szokták a legjobbnak nevezni de én kételkedek

m1 harckocsilövegét eredetileg a leopardokra tervezték csak licencelte usa

a másik hogy verik a mellüket az usába hogy nem lőttek ki még egyet se

ezt hiszem is meg nem is, hiszem mert mindig 2-3 generációval elavultabb ellenfelük volt és nem hiszem mert az akna annak is betesz

2014. jan. 7. 22:29
 5/5 anonim válasza:
Azért hazai terepen lehet hogy a ruszki győzne mert az alapból jól állja a hideget és az ottani terepet...a 3nak meg azért Iosif is ledarálná nem hogy a maus... és hogy te melyik kérdésre válaszolsz szintén nem tudom de az eredetiben a 2a4 es van és csak arra épül az a7-es, meg szerintem a maus azt is be darálná nem hogy a rat vagy a monster a (bármihez hasonlítod ez nyer) nem reális...(mindíg van egy nagyobb hal)
2014. jan. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!