Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sorkatonaságnál besorozták a...

Sorkatonaságnál besorozták a színtévesztöket is?

Figyelt kérdés
Ezen kivül volt e olyan egészségi fogyatékosság amiatt nem és egy esetleges viláháboru kitörése eseti besorozásnál mi volt a helyzet.
2014. jan. 2. 19:41
 1/6 lajos 001 válasza:
87%
igen konyhai kisegítőnek világháború esetén golyó fogonak mindenki tőkéletes aki fegyvert tud fogni
2014. jan. 2. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
színtévesztő vagyok, besorozhatnak minket is, de nem fegyveres erőkhöz. Háború esetén természetesen ezt nem vennék figyelembe, de békeidőben fontosak a szabályok és elő írások, így hivatalnokok, radarozók, hasonlók lehetnek belőlük!
2014. jan. 2. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
7%
Az attól függ. Békeidőben nem nagyon kellenek selejtek oda sem.
2014. jan. 2. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért, elég sértőnek találom a "selejtek" kifejezést, istenen kívül senki sem tökéletes, nemhiszem hogy te az lennél! Génekről senki sem tehet....
2014. jan. 2. 21:05
 5/6 anonim válasza:
A színtévesztők ugyan úgy alkalmasak katonának mint bárki más, viszont ennek is vannak fokozatai. Én például észre sem vettem hogy az vagyok, és csak az erre kifejlesztett eszköz érzékeli, hogy az vagyok. Szóval én ugyan úgy látok mint a többi ember. Mondjuk színvakokat én sem tudnék elképzelni, mert ők feketén fehéren látnak. De aki csak enyhe színtévesztő simán fel is vennék. Ismerősöm lúdtalpas, ferde a gerince és mégis katona, pedig a szabályzatok tiltják...(fegyveres)
2014. jan. 3. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
72-ben besorozták, hogy a fene egye meg. Az alkalmasságot elbíráló orvosok a rendszer lelkiismeretlen kiszolgálói voltak. Bár... mindenki leadott az erkölcsi nívójából, amikor berángatták. Az egészségügyi szolgálat fele rövid időre behívott tartalékos orvos volt, azok is.
2015. febr. 10. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!