Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Felderítő jelentkezhet rakétav...

Felderítő jelentkezhet rakétavető képzésre?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor mi lenne a dolga?

2014. jan. 2. 11:40
1 2
 11/17 anonim válasza:
az a gond hogy a rakétás tűzérség tudtommal már megszünt elég régen ,végül is mi lenne az amit konkrétan szeretnél mert ha egy egyszerű lövész is használ pl rpg-t
2014. jan. 2. 22:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Mit szeretnék,mire gondolok? Tulajdonképpen álcázva támadásokat indítani és robbantással elvégezni ezeket pl:bombával felrobbantani álcázott támadással egy hidat,rpg-vel álcázva tankra tűzet nyitni. Nekem most a rakéta szimpatizált.De mindegy csak robbanjon és álcázva kelljen végrehajtani.Azért írtam felderítőt mert ők álcázzák magukat és derítenek fel célokat,és hogy harcközben egy felderítő csapat rakétavetővel fel kell derítsen mondjuk egy átvonuló ellenséges vegyes csoportot és az erősítéssel szét kell lője,nagyon hülye ötlet tudom de nekem már írta ezt valaki egy válaszban és még vidit is láttam róla hogy tényleg kapnak ilyen feladatot a "mélységi felderítők",csak azt nem tudom hogy rpg-s feladatot is látnak-e el!?
2014. jan. 2. 22:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Röviden mondva érdekes munka lehet az ha ledobnak ejtőernyővel mint mélységi felderítő és még rpg-t is kapsz mert szét kell lőnöd valamit,kultúrál válaszokat kérek,ne kritizáljatok a hülye kérdésem miadt! :D
2014. jan. 2. 23:01
 14/17 A kérdező kommentje:
*miatt*
2014. jan. 2. 23:02
 15/17 anonim válasza:
amit itt leírtál ilyet magyar katona már közel 60 éve nem csinált ,ha valóban ezt akarod akkor el kell menni légiósnak de ahhoz acélkemény embernek kell legyél
2014. jan. 3. 09:31
 16/17 anonim ***** válasza:

A felderítőnek az a dolga, hogy információt szerezzen és azt eljuttassa a saját csapataihoz. Ha össze vissza robbantgat, meg lesből harckocsikat lő ki akkor már bukott a történet. Természetesen ettől függetlenül fel kell készülnie arra, hogy a menekülését fedezze, de ez már a "végszükség".

A kézi páncéltörő egy "szükségeszköz", arra jó, hogy a gyalogos egységnek legyen esélye harckocsival szemben. (mondjuk már a lőtávolsága miatt is csak lesből használható eredményesen.

2014. jan. 3. 17:28
 17/17 anonim válasza:
hát igazából ezek így leírva max valami regényben álnák meg a helyüket ,távol áljon tőlem hogy megbántsalak de ha 22 évesen ilyen elképzelésed van a szerződéses katonaságról én inkább azt mondanám maradj az xboxnál
2014. jan. 3. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!