Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért néztek - néznek ki...

Miért néztek - néznek ki minket női katonákat a sorból?

Figyelt kérdés
hiszen bírunk annyit mint egy férfi még többrt is
2009. nov. 28. 10:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Voltak, vagyis már nincsenek, vajon miért?
2009. dec. 17. 10:42
 22/32 anonim ***** válasza:
Úgy látom nem érdemes veletek vitatkozni.De azért ki állnék veletek hogy megnézzük melyikünk a jobb.Nem e csak a szátok nagy.
2009. dec. 17. 10:50
 23/32 anonim ***** válasza:
Hé azt nem mondtam, hogy levernélek! Azt mondtam, hogy átlagban a férfiak alkalmasabbak katonának mint a nők. Ha véletlenszerűen kiválasztanánk 2000 férfit, és 2000 nőt mondjuk a 20-25 éves korosztályból, mindkettőnek ugyanazt a 6 hónapos kiképzést, majd ugyanazokat a fegyvereket adnánk neki, majd egymásnak eresztenénk őket, szinte biztos, hogy a férfiak nyernének. Mellesleg benned nagyon elromolhatott valami, hogy észérvek helyett állandóan verekedni akarsz. Ez a gondolkodásmód úgy az 1800-as évek eleje óta elavultnak számít.
2009. dec. 17. 11:08
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem romlott el bennem semmi,csak ez a téma idegesít fel.És nem akarok állandóan verekedni.Csak utálom ezt a mi vagyunk az erős férfiak szöveget.
2009. dec. 17. 11:17
 25/32 anonim ***** válasza:
Pedig ez igaz, a nőnek a teste nem az állandó fizikai megerőltetéshez szokott hozzá eredetileg, ha pedig úgy lenne minimum úgy kitudnák magukat gyúrni mint a férfiak, jah bocs 16éves gyerek aki 2éve edz van olyan izmos majdcsak mint egy testépítő nő:D
2009. dec. 17. 15:10
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem vagyok katona, de az én véleményem az, hogy:

1 a nők jobban bírják a fájdalmat. Ez bizonyított tény! Nem kell komoly sérülésre gondolni, elég csak megnézni egy férfit fájdalmasabb kozmetikai kezelés közben! Ordít, mikor a nő csendben tűr.

2 a férfiak rövidebb ideig élnek, nagyobb az esélye, hogy szívrohamban halnak meg.

Most akkor kik a szívósabbak? Írtátok, hogy nők csak mostanában szolgálnak a hadseregben. Ez igaz, de belegondoltatok, hogy ki vigyázott volna a gyerekekre, ha a nőket is behívják? Amúgy vannak olyan országok, ahol a nőknek is kötelező a sorkatonai szolgálat háború idején!

2010. jan. 1. 20:06
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
A nő bőgne már bocs, anyám elnem bír 25kilót két kézen pedig még 40éves és semmi baja, elvágtam a karomat és nem bőgtem hanem tűrtem, eltört a bokám és nem ordítottam , kezem is tört már el és csendben bírtam, ugy pofán ütném az olyanokat mint te hogy azonnal elhallgatna
2010. jan. 1. 20:12
 28/32 anonim ***** válasza:
Jah és a férfiak legtöbb esetben azért halnak meg hamarabb mert sokkal erősebbek, és hamarabb elhasználódnak a szervei, és bocs nem csak a szív miatt halnak meg az emberek többségben -.-
2010. jan. 1. 20:13
 29/32 anonim ***** válasza:
A férfiak azért halnak meg hamarabb, mert egy nő mellett kell leélniük az életüket:)
2010. jan. 1. 20:16
 30/32 anonim ***** válasza:

Hát azért egy nőnek sem könnyű elviselni a férjét...

Amúgy meg szerintem nem lehet általánosítani.A férfiak és a nők közt is vannak gyengébbek és erősebbek is.Csak ezt a férfiaknak fel kellene fogniuk!!!!

2010. jan. 3. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!