Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért néztek - néznek ki...

Miért néztek - néznek ki minket női katonákat a sorból?

Figyelt kérdés
hiszen bírunk annyit mint egy férfi még többrt is
2009. nov. 28. 10:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

A GI Jane-ből egy dolgot emeltem ki. Azt, amikor a férfiak nem bírták nézni, hogy mit csinálnak a nővel. Mert ők pedig így vannak kódolva. A nő miatt nem tudnák a feladatukat ellátni. És ez így igaz. Ahogy ne menjen kémnek akinek gyereke van, mert zsarolható.

Ez egy olyan szempont, amit igenis harcoló alakulatoknál figyelembe kell venni.

2009. nov. 28. 15:09
 12/32 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem teljesen tolerálható a dolog. Én nem nézem le női katonatársaimat :D
2009. nov. 29. 01:00
 13/32 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen csak a férfi becsületről van szó.Ha te egy olyan férfi előtt leégnél aki nagyon bejön akkor rosszul éreznéd magad.Gondolom ez van a seregben is ,hogy ha leégnek a férfi becsületük elvész.Lehet ,hogy a kinézést nem szándékosan hanem tudat alatt teszik.

Gondolom a többet bírunk az a lelkiekre irányult mesterlövészként élesben te neked kell dönts életről és halálról.

2009. dec. 13. 22:04
 14/32 anonim ***** válasza:
40%
Jó nagy hülyeségeket tudtok mondani!!!Egy nő is lehet olyan erős mint egy férfi.Sőt erősebb is!!!A nők lelkileg erősebbek általában.Meg a k..rva nagy erős férfiaknak üzenném.Lehet hogy a nőknek kevesebbet kell teljesíteni alkalmasságin!!!DE!!!Akikkel én voltam azok 15 fekvőnél meg 30 felülésnél kibuktak!!!Én csináltam 40 fekvőt meg 70 felülést!!!Ennyit erről!!!Nem kéne lenézni a nőket!!!
2009. dec. 16. 09:16
 15/32 anonim ***** válasza:
Lehet azért mert te 60kiló vagy ők meg 90kiló full izom, viszont ha annak a 90kilónak az ereje pofán csap egy női katonát kb attól kódul hogy jobban fogalmazzam
2009. dec. 16. 15:37
 16/32 anonim ***** válasza:

1. 70 kiló vagyok

2. Ha én pofán csaplak lehet attól is kifekszel!!!!

2009. dec. 16. 15:52
 17/32 anonim ***** válasza:
Hát én jóhogy kifekszek mivel én is 70körül vagyok már bocs XD ezt mellénézted:D
2009. dec. 16. 16:36
 18/32 anonim ***** válasza:
44%
A lényeg hogy attól mert nő valaki nem biztos hogy gyengébb mint egy férfi.Sem fizikailag sem lelkileg.Csak a férfiaknak ezt nagyon nehéz elismerni.
2009. dec. 17. 09:51
 19/32 anonim ***** válasza:
Nos nagyon egyszerűen meg tudom ezt cáfolni. Ugye a háborúk történetében gyakorlatilag soha nem alkalmaztak nőket(nagy tömegekben, harcoló alakulatoknál, most az ilyen hírszerzéssel, tábori kórházzal ne foglalkozzunk). Ha a nők valóban alkalmasabbak lettek volna a háborúra, mint a férfiak, akkor előbb-utóbb valamelyik hadvezér felülemelkedett volna férfiúi hiúságán, és kiderült volna, hogy a nők jobbak, és ez esetben ma csak nők lennének a hadseregben. Azt azért egy nő sem gondolhatja, hogy egy Hitler féle fazonnak fontosabb volt a férfiúi hiúsága, mint az, hogy szeretett árja népével a világ ura lehessen. Ha tényleg jobban bírnák, vagy legalább úgy bírnák, mint a férfiak, őket is alkalmaznák, de nem bírják. Egy-egy nő persze biztos van, aki elég kemény ehhez, ezt nem vitatom, de átlagban a nők nem alkalmasak erre. Ez nem baj, ezt nem tudom miért nem lehet feldolgozni, a férfiak pedig pl nem tudnak több felé figyelni.
2009. dec. 17. 10:02
 20/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk az oroszoknál is voltak kimondottan női mesterlövészek...
2009. dec. 17. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!