Attól lehet valaki katona, hogy valaki a családjában büntetett?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 23:36
1/9 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ez akadály lenne
2/9 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon is lehet akadály
3/9 anonim válasza:
Attól függ, hoyg miért volt büntetve...
4/9 anonim válasza:
Az egyént nézik, nem a családot. Neked magadnak kell büntetlen előéletűnek lenned. A felmenőid és lemenőid senkit nem érdekelnek.
5/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Én a kedves utolsó hozzászólónak üzenem, hogy ő egy nagy hülye, mert igen is számít, megnézik lenyomozzák az egész családod, és elég nagy hátrány ha van büntetett előéletű. A nemzetbiztonság nyomozza le az illetékest és az egész környezetét.
Egy (remélhetőleg) leendő katona..
8/9 anonim válasza:
te vagy hülye, meg a második és a harmadik, mert nem számít
9/9 anonim válasza:
Tudomásom szerint nem.
Én vám- és pénzügyőr voltam, - szerintem ugyanez vonatkozik a katonákra - végig nyálazták a családfámat. Nem csak a Te erkölcsi háttered mérvadó, hanem az egész családé.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!