Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehetek katona ha szintéveztö...

Lehetek katona ha szintéveztö vagyok? (kis mértékben)

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék katona leni és szintéveztö vagyok. az orvos szerint nem nagy métékben elég kicsi.

#szintéveztö
2013. dec. 11. 18:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ok, én nem vitatkozok veled :D Az előbb még azt írtad, hogy nincs közöd ehhez, most meg azt hogy van, akkor döntsd már el, hogy hogy is van ez :D
2013. dec. 26. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát annyira legalább van kompetenciám a területen mint neked ezek szerint. Ezt írtam: "nem vagyok személyzeti területen járatos, se honvédségi szemészorvos."

Szóval ez arra vonatkozott, ha te véletlenül személyzeti főnök vagy valahol, vagy Kecsón az AVI-ban szemészorvos akkor természetesen neked lehet igazad és elfogadom ha butaságot írtam. De ha csak egy szerződéses legénységi kiskatona vagy aki néhány hónapja hallott valamit egy haverjától, akkor mégse lehet akkora butaság amit a rendeletből kihámoztam és mindig is halottam a többiektől.

2013. dec. 26. 22:01
 13/14 anonim válasza:
kedves kérdező, és le fogog dpuffantani a társaid mert nem tudod őket megkülönböztetni?
2014. jan. 2. 12:02
 14/14 A kérdező kommentje:

nem szivákság kedves felelö hanem szintéveztés

!!!!! ami anyit jelent hogy máskép lárom a szineket mint a normális ember attol még látom a szineket és meg tudom öket külömböztetni.csak akor nem hogyha kb fél centis pötyök vanak akor nem tududom!! van egy kék festék paca melete egy szürke meg tudom külömböztetni.

2014. jan. 2. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!