Én ültem benne eleget,főként a /A-ban. Ha megfelelően képzett a legénység tudna kellemes meglepetést okozni:))
Kicserélték már bennük az R-123 rádiót, így jobb lett a kommunikáció(a régi sem volt rossz)Alapból igénytelen technika mint a többi orosz is de semmi sem elpusztíthatatlan.
Attól függ, hogy mire. A tüzérségi lövedékek repeszei és a kézifegyverek tüze ellen nagyjából védett, így a megfelelő helyre el tudja szállítani a benne utazó katonákat, s ha rajtuk ütnek valamilyen szinten tűztámogatást is tud nyújtani. Nem képes komolyabb fegyverzetű vagy páncélozott ellenséggel felvenni a harcot, de elvileg nem is erre tervezték. Sok jármű van már, melyeknek jobb a védettsége, tűzerej, de mivel a BTR-80 -at elvileg ahogy mondtam, szállításra tervezték, ezt a funkciót még most is képes ellátni.
2013. dec. 8. 13:13
7/11 anonim válasza:
Modern hadseregekben használtakhoz képest, rendkívül elavult.
2013. dec. 8. 20:33
8/11 Salamon Bálint válasza:
Páncélvédettségben elavult. Mozgékonyságban és a 80A tűzerejében még megállja a helyét.
A ki-, és bedeszantolás módja sem optimális.
2013. dec. 9. 16:00
9/11 anonim válasza:
Kíváncsi lennék azon kommentelőkre akik az elavult jelzőt hangoztatják,hogy valaha használták-próbálták-e ezen technikát? Nem honvédelmi napra gondolok ahol áll a gép és ki-be szálláson kívül mást nem tudsz tenni. Terepen esetleg valós harci körülményekre gondolva.
2013. dec. 9. 18:32
10/11 anonim válasza:
Miért, te használtad valós harci körülmények között? :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!