Mi a véleményetek arról, hogy 2014. -től újra kötelezővé teszik a sorkatonai szolgálatot?
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 11:44
1/10 anonim válasza:
Én örülök neki. Debrecenben egyébként már megtartották az első próbasorozást. Kezd az ország jó úton haladni.
2/10 anonim válasza:
ezek szerint ,mégis léteznek....:D
3/10 anonim válasza:
Léteznek hát. És végre megkezdték a sorozási gyakorlatokat. Magyarország újra fog saját haderővel rendelkezni.
4/10 anonim válasza:
Nekem az a véleényem, hogy kamu.
5/10 anonim válasza:
Úgyis ellógom, eltöröm a valamelyik ujjamat a sorozásnál és alkalmatlan leszek :) Vagy lefizetem a dokit vagy bármi más, de nekem nem hiányzik, hogy berakjanak bakának 500 cigánnyal és 2-3 másik magyarral.
Meg amúgy is az egész katonaság nem más, mint az hogy az aktuális öregek csicskáztatják az aktuális fiatalokat. Sok értelme van.
6/10 anonim válasza:
kamu, csak állandóan vki kiírja ezt a kérdést:)
7/10 anonim válasza:
Csak nem bírtok utánanézni
Lap alján jobbra ott van ez a szépség:
"A Hírszabadság weboldal fiktív híreket kreál az olvasók számára szórakoztatás céljából, így az itt olvasható történetek csak az agy szüleményei, nincsen valóságalapjuk."...
Ennyit erről
8/10 anonim válasza:
Ha így lenne, akkor is hülyeségnek tartanám. A sorkatonaság csak arra jó, hogy a fiúkat megalázzák, és később , ha tovább szolgálnak, ők szemétkedjenek az újoncokkal. Legyen az katona aki akar lenni, és akinek tényleg tehetsége is van hozzá. (mert ahogy elnézem, már a tiszti karokban se az dívik, hogy ki mennyire rátermett, hanem az, hogy ki kinek a sógorkomajóbarátja... sajnos)
9/10 konya bence válasza:
10/10 anonim válasza:
De ez csak rendkívüli jogrendre igaz, amikor pl, az országot háború fenyegeti vagy valami nagyon nagy természeti csapás, esetleg valami terrorszervezet akarná átvenni a hatalmat az ország fölött. Ettől még nem lesz kötelező a sorkatonai szolgálat békeidőben. És ne is legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!