Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit kell tenem ahoz hogy...

Mit kell tenem ahoz hogy katona legyek? és menny az esély annak hogy meghalok?

Figyelt kérdés
fiú vagyok

2013. nov. 23. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Halál esélye: 100%.

Az erőszakos halál esélye pedig értelemszerűen legalább 100-szorosa, mint más foglalkozásban. Talán van egy pár veszélyesebb, pl. tűzoltó, bányász, stb. ők gyakrabban kerülnek veszélybe.

2013. nov. 23. 10:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted ne menyek katonának? és akkor minek mennek?
2013. nov. 23. 10:51
 3/9 anonim válasza:
100%
Nyelvtantanárnak...
2013. nov. 23. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mehetsz katonának, csak mérlegelni kell, hogy veszélyesebb, mint más szakma, és hogy megéri-e ez neked.

Mindegy, milyen szakmát választasz, a halál esélye akkor is 100%. Az nem mindegy, hogy a várható élettartam mennyi.

2013. nov. 23. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Azért a Magyar Honvédségnél szolgálók a jelenlegi helyzetben nem nagyon kerülnek harci helyzetbe, a közel-keleti kiküldetéseket leszámítva, amikre tudtommal önként jelentkezők mennek, akik vállalják a veszélyt, bár ott is nagyon kevés magyar esett el az elmúlt években, ők is inkább merényletek/balesetek során, mintsem valós harci cselekményben.
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaj de vices vagy utolsó kommentelő ha csak valami hülyeséget akarsz írni akkor ne is írjá
 7/9 A kérdező kommentje:
bocs nem jól írtam a 4 kommentelőlenek írtam
2013. nov. 23. 11:19
 8/9 Marczell ***** válasza:
100%

Mekkora az esélye hogy meghalsz?

100%. Tök mindegy hogy miként halsz meg. Meghalsz tanárként, politikusként, katonaként egyaránt.

Elmész katonának és 20 évig lehet nem esik semmi bajod, vagy elmész jogásznak és amint átveszed a mester diplomád másnap halálra gázolnak téged.

Van aki Afganisztánban vagy Irakban harcol évek óta és sértetlenül vonul majd nyugdíjba van akit pedig az első misszió során lelőnek.

Az aki azért nem akar elmenni katonának mert fél attól hogy meghal, az katonának nem való.

2013. nov. 23. 15:16
 9/9 anonim válasza:
100%

Útolsó teljesen jól irta,

minden szakmának megvan a maga veszélye,

asztalosként lávágod a fél karod, épitészként zuhansz 50métert...halál esély pedig bármikor megtörténhet, katonaként is, de akkor is ha ülsz az árokparton...

2013. nov. 23. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!