Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek ki kell magam...

Szerintetek ki kell magam gyúrni ahhoz hogy katona legyek?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy szedjek valamit és nem a danabolra gondolok xD hanem a táp.kiegészítőkre. Amúgy edzek de teljesen tisztán csak kajálok de azt sokat :D

2013. nov. 21. 21:20
 1/6 Marczell ***** válasza:
100%

Szia, nem kell testépítőnek lenned ahhoz hogy katonának menj!

A fizikai alkalmassági vizsgán 3 mozgásformára mennek rá:

fekvőtámasz, felülés, 3.2 km síkfutás. (fekvőtámasz helyett választható húzodzkodás is)

-Érdemes mindennap fekvőzni (szűk fekvőtámasz, kézfejek a váll vonalában legyenek, 2 perc alatt minél több szabályos fekvőtámasz lenyomására törekedj!) 50 fekvőtámasz az jónak számít, a durvábbak 75-öt is leküldenek ez idő alatt.

-Érdemes ugyanúgy mindennap felüléseket végezni. 2 perc alatt minél többet kell teljesítened. Szabályos fekvőket végezz, hajlított térdek, a karok a vállon pihennek keresztezve vagy a tarkón összekulcsolva. 60 felülés jónak számít, a durvábbak legalább 80-at teljesítenek 2 perc alatt.

-3.2 km síkfutás, mindennap este vagy reggel menj el futni (nem kocogás, itt azért meg kell tépni a tempót) akkor is ha esik az eső vagy esik a hó fúj a szél meg anyám kínja. Ez fejlesztő a kitartásod, keringésed fokozza, immunrendszered is javul tőle. A hardcore futók teljesítik 13 és fél perc alatt, de ha 15 és fél perc alatt lefutod akkor az már kemény teljesítmény!

- ha a fekvő helyett húzodzkodni szeretnél akkor szintén napi szinten gyakorolj, amit elvárnak az az alsó madár fogás, tehát kifelé néz kézfejed, ha 20-szor felhúzod magad egy huzamban akkor penge vagy, nagy pontszámot kapsz.

Remélem hogy segítettem neked valamennyire!

2013. nov. 21. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságképpen: a húzódzkodásnak mennyire kell szabályosnak lennie? Teljesen, nyújtott könyökig le kell engedni két ismétlés között?

A fekvőnél mellkas érinti a földet?

2013. nov. 21. 21:53
 3/6 Marczell ***** válasza:
100%

Közszolgálati Egyetem honlapján találtam ezt a dokumentumot:

[link]

Itt le írják azt is hogy hány fokos szögben kell állni a karodnak :P

2013. nov. 21. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"ki kell magam gyúrni"

nem voltam még katona, viszont a harcművészeteknél kimondottan hátrány, ha egy felfújt lufi vagy :D

lelassul a mozgásod, kevésbé leszel robbanékony, és az állóképességed is csökkenhet.

Eddz keményen, de ne szedj ilyen xarokat - használható, szálkás, szívós izomzatod legyen, ne funkció nélküli díszizmaid, mert egy 60-70 kilós szívós gyerek simán a földbe döngöl

2013. nov. 22. 12:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor csak az edzés és a kaja :)
2013. nov. 22. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél 150 kiló és tudj írni olvasni.
2013. nov. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!