Tudtátok hogy egy terítő miatt politikai botrány is lehet?
Figyelt kérdés
agy egy világháború! ugyanis: ha a suliban az egyik osztályon van a sor hogy letegye a székeket a menzán és felrakja a terítőt, és egy terítőt kihagy akkor először magában mérgelődik aztán elújságolja a haverjainak, megtudják a tanárok, a gyerekek szidkozódnak, a tanárok beírnak a gyerekeknek, azok otthon elmesélik aztán több héten keresztül vita van belőle, a szülők megelégelik feljelentik a sulit, aztán pereskednek, majd sehová nem jut az ügy ezért hadsereget gyűjtenek a szülők és a tanárok, és elkezdenek háborúzni ÉS AZ EGYÉSZ EGY NYOMORÉK TERÍTŐ MIATT!!!! értitek? vagyis... tudtátok? válaszoljatok igennel vagy nemmel, és kort is írjatok2013. nov. 19. 18:28
1/10 anonim válasza:
Ez pont annyira szánalmas, mint a helyesírásod.
2/10 anonim válasza:
És most játsszuk azt, hogy a Földön vagyunk és nem a hülye fejedben.
3/10 A kérdező kommentje:
hát akkor b*zd meg... a klaviatúrán szhar a billentyűzet
2013. nov. 19. 18:32
4/10 anonim válasza:
Érdekes, hogy néha szar, néha pedig nem.
Azért légyszíves tarts meg egy szintet, akármilyen nehéz is neked.
5/10 Salamon Bálint válasza:
De most őszintén! Senki nem nézi át a kérdéseket? Ez mégis hogy került ide, vagy egyáltalán az internetre?
6/10 Salamon Bálint válasza:
36 éves vagyok, és nem értem a kérdést, igazából a bevezető sztorit sem. Ki mérgelődik min?
7/10 anonim válasza:
"36 éves vagyok, és nem értem a kérdést, igazából a bevezető sztorit sem."
Nem vagy elég fiatal hozzá, hogy megértsd. :D
8/10 anonim válasza:
A kérdező arra gondol hogy mi a véleményünk arról hogy akár egy apró dolog is kirobbanthat egy háborút vagy konfliktust, végül pedig velünk, annyira elszalad a ló hogy már a konkrét okot sem tudjuk miért tesszük amit teszünk.
Viszont ez a leírás max a középkorra igaz. Ma már pontosan jól tudják az emberek -főként a gazdag rétegre gondolok- hogy mit és miért csinálnak. Az egész világ egy szépen megírt forgatókönyv amit Amerika előszeretettel megír, vagy átír.
Aztán lehet hogy csak én magyaráztam bele a kérdésbe ezt.
9/10 A kérdező kommentje:
hogy a szarba tudtam én 4 évvel ezelőtt ezt kiírni? ez most kicsit égő számomra, másrészről pedig nosztalgikus :') sajnálnám letörölni ezt a hatalmas marhaságot :D
2017. márc. 5. 13:28
10/10 anonim válasza:
Én vagyok az utolsó válaszadó. Lol akkor még jobbikos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!