Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehetek katona? Többi lent

Lehetek katona? Többi lent

Figyelt kérdés

Szeretnék beálni a magyar honvédségbe, de 9éves koroban volt egy bicikli balesetem, eltávolították a lépem, de teljesen jól vagyok, fizikailag is. Szerintetek ez hátrány lehet ?

(15 vagyok most)

2013. okt. 31. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Amennyiben ez nem hátráltat a későbbiekben, IGEN. De addig rengeteg minden történhet. De abszolút pozitív, és támogatlak a döntésedben.
2013. okt. 31. 20:49
 2/7 anonim válasza:
52%
Tán arra vágysz hogy távol légy a családodtol és egy laktanyán légy egész végig?Esetleges háború idején pedig jól picshánlőjjenek?
2013. nov. 1. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagyd már a hülyeséget ember, ő legalább szeretne tenni valamit a hazájáért...
2013. nov. 1. 11:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,

nem vágyok rá hogy távol legyek a családomtól,és igen ha legalább mindenki 3 hónapot elmenne katonának nem lenne ez a sok Emo-s meg páva gyerek...

2013. nov. 1. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki nem akar, az ne legyen katona :) de mindenkivel meg kéne (akár csak egy pár hét erejéig) ismertetni, hogy milyen nagyszerű dolog katonának lenni, és mondjuk a 19-25 év közöttieket kötelezni, a tartalékos állományba, lehet, hogy akkor nem esnénk kétségbe egy árvíznél...
2013. nov. 1. 15:27
 6/7 anonim válasza:

"hogy milyen nagyszerű dolog katonának lenni"

2-ik világháborúban is eztmondták!Vagy előre mentek meghalni,vagy meghátráltak és fejbelőtték őket.:D

2013. nov. 2. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:
De tudtommal most nincs vh és nem is lőnek fejbe senkit ha "meghátrál" :)
2013. nov. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!