Hogyan lehetek ejtőernyős katona?
Normális ember nem ugrik ki? Dehogynem... Normális ember ingyen nem ugrik ki egy működő repülőből. Ha kellően megfizetnek még szaltóznék is :D
Szerintem az országban nincs légidesszantos különítmény, bár lehet tévedek. Szerintem nem kell hozzá 3 diploma... Kapsz egy elméleti oktatást amiben közlik, hogy HÚZD MEG A ZSINÓRT ha a tanyán már tisztán látod Józsi bácsi arcvonásait. Kb ennyi lehet. :D
de lehetek csak azt nem tudom, hogy hogyan mire jelentkezzek
vagy, hogy külön a helikopteres laktanyába kell mennem?
itt egy link:
Nem tudom milyen idős vagy, ha beleférsz jelentkezz ide: [link] válszd a lövész, vagy felderítő (inkább a második) szakot.
Ha nem felelsz meg a bemeneti követelményeknek (kor, iskola), akkor:
1. Tájékoztató (Toborzó iroda)
2. Regisztráció, jelentkezés (Toborzó iroda)
3. Alkalmassági vizsgálat (Magyar Honvédség Dr. Radó György Honvéd Egészségügyi Központ alkalmasság vizsgáló intézet)júl.1-től Kecskemét
4. Bevonulás és szerződéskötés (Kiképző központ, Szentendre)
5. Katonai alap- és szakkiképzés (Kiképző központ)
6. A szolgálat teljesítése a saját katonai szervezetnél
Toborzó irodák: [link]
köszön szépen a válasz 15 vagyok szakközép iskolába járok
és majd még leteszem az alapfokú angolt.
annyit még szeretnék kérdezni, hogy ha ezt a kiképzést végig csinálom akkor bármelyik laktanyához mehetek vagy csak oda ahol amelyik erre ki van jelölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!