Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek lehet belőlem...

Szerintetek lehet belőlem amerikai vizimentő?

Figyelt kérdés

Két kérdésem lenne:

1. ti hazaárulásnak tartanátok, ha amerikában lennék vizimentő a hadseregnél (U.S. Coast Guard Rescue Swimmer)

2. Mi a véleményetek az életmentésről/ vizimentésről?

2013. okt. 30. 19:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

nem értetted félre

katonai közegre gondoltam, a Balaton ezért IS nem éppen megfelelő

2013. okt. 30. 19:39
 12/21 anonim ***** válasza:

Akkor :

MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred

MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred

MH 25/88. Könnyű Vegyes Zászlóalj

ezek mind, mind foglalkoznak ezzel, mind Magyarországon, (Duna stb..) mind a NATO keretei között külföldön.

2013. okt. 30. 19:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Én meg ajánlom figyelmedbe a Viasat Explorer sorozatát az USS COAST GUARD vizimentőiről,ha tudnád miket csinálnak nem javasolnád hogy tegye meg itthon,mert nem lehet,nincs hol.
2013. okt. 30. 19:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Most írtam le, hogy hol van erre alkalma... Talán nézz utána előbb a dolgoknak,ha már egyszer nem értesz hozzá...
2013. okt. 30. 19:49
 15/21 A kérdező kommentje:

erről még nem hallottam

le tudnád légyszi írni, hogy mit is csinálnak pontosan?

mert az azért nagy különbség, hogy elvégzem itthon, kiküldenek külföldre és ülök vmi irodában(és figyelem a Dunát), vagy tényleg életeket menthetek

tehát: a NATO országok folyókat vagy tengerpartot takarnak, és ténylegesen vizimentők a felsorolt MH-i irányzatok

2013. okt. 30. 19:49
 16/21 A kérdező kommentje:

19:46 os

köszi, még erről a sorozatról sem hallottam, utána fogok nézni

2013. okt. 30. 19:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Közvetetten, de foglalkozik vízi mentéssel is akár a

MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj

2013. okt. 30. 19:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Itt én most katonai mentésről beszéltem, nyilván ha műveleti területen vízbe kerül, sebesülten egy civil akkor kihozzátok, de alapvetően a sebesült katonákat kell kimentened, vízből is ha erre specializálódsz. De civil mentéssel ne a hadsereget keresd, mert arra csak a fent említett példaként kerülhet sor.
2013. okt. 30. 19:55
 19/21 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. okt. 30. 20:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem... de semmi sem lehetetlen.

Ez esetleg erdekes lehet:

[link]

[link]

[link]

Gondolom megy az angol, mert ha amerikai vizimento szeretnel lenni, ahhoz nem eleg, hogy jol tudsz uszni.

Amugy eleg nehez bekerulni, meg a helyieknek is. (helyiek ertsd amerikai allampolgar vagy zoldkartyaval rendelkezo kulfoldi)

Vagyis ha te itt akarsz dolgozni, akkor elobb zoldkartyat kell szerezned, mert ugyanazok a szabalyok ervenyesek erre a munkara is mint mas munkara. Zoldet pedig nem tudsz szerezni ezzel a munkaval, vagyis marad a lotto vagy hazassag...

De hogy a kerdesre is valaszoljak:

1. nem, mert kulfoldon elek, valakinek mar ez is hazaarulasnak szamit...

2. nagyon szep, tiszteletre melto munka de iszonyat nehez - szerintem

2013. okt. 31. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!