Szerintetek lehet belőlem amerikai vizimentő?
Két kérdésem lenne:
1. ti hazaárulásnak tartanátok, ha amerikában lennék vizimentő a hadseregnél (U.S. Coast Guard Rescue Swimmer)
2. Mi a véleményetek az életmentésről/ vizimentésről?
nem értetted félre
katonai közegre gondoltam, a Balaton ezért IS nem éppen megfelelő
Akkor :
MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred
MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred
MH 25/88. Könnyű Vegyes Zászlóalj
ezek mind, mind foglalkoznak ezzel, mind Magyarországon, (Duna stb..) mind a NATO keretei között külföldön.
erről még nem hallottam
le tudnád légyszi írni, hogy mit is csinálnak pontosan?
mert az azért nagy különbség, hogy elvégzem itthon, kiküldenek külföldre és ülök vmi irodában(és figyelem a Dunát), vagy tényleg életeket menthetek
tehát: a NATO országok folyókat vagy tengerpartot takarnak, és ténylegesen vizimentők a felsorolt MH-i irányzatok
19:46 os
köszi, még erről a sorozatról sem hallottam, utána fogok nézni
Közvetetten, de foglalkozik vízi mentéssel is akár a
MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj
Szerintem nem... de semmi sem lehetetlen.
Ez esetleg erdekes lehet:
Gondolom megy az angol, mert ha amerikai vizimento szeretnel lenni, ahhoz nem eleg, hogy jol tudsz uszni.
Amugy eleg nehez bekerulni, meg a helyieknek is. (helyiek ertsd amerikai allampolgar vagy zoldkartyaval rendelkezo kulfoldi)
Vagyis ha te itt akarsz dolgozni, akkor elobb zoldkartyat kell szerezned, mert ugyanazok a szabalyok ervenyesek erre a munkara is mint mas munkara. Zoldet pedig nem tudsz szerezni ezzel a munkaval, vagyis marad a lotto vagy hazassag...
De hogy a kerdesre is valaszoljak:
1. nem, mert kulfoldon elek, valakinek mar ez is hazaarulasnak szamit...
2. nagyon szep, tiszteletre melto munka de iszonyat nehez - szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!