Mik a feltételek az Izraeli hadseregbe való belépéshez/jelentkezéshez?
valamint az is érdekelne ezt hol lehet megtenni, linket is szívesen fogadok, úgy tudom nem kötelező állampolgárnak lenni stb komoly válaszokat várnék
köszönöm szépen Üdv
Tevedesben vagy,az izraeli NEM zsoldos hadsereg, vagyis nincs fizetes, csak zsebpenz a katonaknak. A hivatasos tisztek kapnak fizetest - es nem is rosszat - de oda bejutni majdnem olyan nehez vizsgakat jelent, mint a pilotakhoz. Es azt hiszem, hogy az, akinek nincs izraeli allampolgarsaga (legalabb a masodik), az nem is lehet ott katona.
(De ezt csak gondolom, ismerve az izraelieket. Mint turistacsoport vezetoje sosem kerultem olyan helyzetbe, hogy ennek utana kelljen neznem) Azt viszont tudom, hogy zsido sracok szokak elni kicsit Izraelben, CSAK azert, hogy ott katonak lehessenek. Es azt is tudom, hogy ezek a gyerekeket - akik ugye csalad nelkul mennek ki - izraeli csaladok rendszeresen meghivjak hetvegere.
Hello!! találtam azóta felvételi lapot ki is töltöttem "Izraeli szolgálatra" ha érdekel írj privátba ....
Légióba 5 év az alap az nekem kicsit sok :)
tsahal-(tsvai haganah l'israel)-kotelezo minden izraeli allampolgar reszere!!
ferfiaknak minimum 3 evig,noknek minimum 2 evig kell szolgalniuk!!
ezenkivul a kettosallampolgarsagu kulfoldi zsidok reszere ott a "sar-el" organisation onkentes szolgalatokra!
a tenyleges szolgalat utan sem valik teljesen civille mert tartalekos marad meg tiz evig!
jomagam leszolgaltam az idomet annakidejen -(elobb az irgun tsvai leumi,kesobb a haganah,es meg kesobb a tsahal kotelekeiben)-az 1948-as milhama h'hatsmauth-(fuggetlensegi haboru)-alatt mint harckocsizo!-(givati brigad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!