Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Földrajz diplomával,25 évesen...

Földrajz diplomával,25 évesen felvennének a hadseregbe? Ha igen milyen rangba és kb mennyi lenne a fizetés?

Figyelt kérdés
Ja Msc diplomám van meg törit is végeztem,a válaszokat előre is köszönöm :)
2013. febr. 4. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Földrajz diplomával,25 évesen felvennének a hadseregbe? "

Vátáfákk? Ennyi információból kéne ezt nekünk tudnunk?

Az hogy felvennének -e függ az egészségi állapotodtól, erőnlétedtől, volt e a családodban öngyilkos vagy alkoholista, viszont a földrajz diploma befolyásoló értéke ez esetben a nullánál is némileg kevesebb. Az életkorhatár meg 35.

2013. febr. 4. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:

az erőnlétem kiváló,semmilyen betegségem nincs.

miért egyenlő a diplomám a nullával?

2013. febr. 5. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert főiskola, egyetemi végzettséggel is csak szerződéses legénységi állományba kerülhetsz. Ha valamilyen műszaki végzettségű, felsőfokú tanulmányokat végeztél akkor lehetsz akár tiszt is. Onnan tudom, hogy ugyan ilyen iskolám van nekem is és mondták a toborzó irodába. Ha érdekel a katonai pálya akkor 5 év után elkezdhetett az altiszti iskolát is, ott lehetsz őrmester, törzsőrmester.... főtörzszászlósig.
2013. febr. 5. 14:13
 4/4 ekeke ***** válasza:
ÉRTENI kell VALAMIHEZ, és maga az, hogy felsorolsz pár megabájtot és diplomát kapsz, még nem értés. REÁLIS dologgal kellett volna foglalkozni. Bár, ha van erős műszaki vénád, még valami okos dologra szükségük lehet rád:)
2013. febr. 19. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!