A bevándorlókról lenne szó, ezen belül a romákról.Szerintetek mi lesz velük, mit fogjuk őket kiírtani, vagy ők minket pár év mulva, mert amit csinálnak ez már tényleg szánalom.Félni kell a vonaton, nehogy leszurjanak,mert 10es bandákba járna és még ezt lehetne sorolni...megérteném őket,ha nem csinálnának ilyeneket, de hogy nem dolgoznak, és még mi fizetjük őket...Ez már azért durva nem? Miaz hogy 3 gyerek felett ilyen meg olyan segély van?!Hát bazz, azt megértem hogy nehéz annyi gyereket felnevelni,de hogy a roma azért baszik, hogy legyen pénze, ez nekem már tűrhetetlen.Mi lesz 10 év mulva MAGYARORSZÁGBOL emberek?Tenni kéne már valamit!!!
Ha a cigányok vagy bárki más megteheti hogy a vonaton megkésel egy másik embert, akkor a közbiztonságot kell javítani, nem rögtön kiirtani a romákat. Amúgy nem tudom, hogy ez a kérdés mennyire stimmel a hadsereg/hadvezetés témakörbe, hacsak nem már egyből egy szervezett fegyveres erőkkel végrehajtott fajirtásra gondolsz
2009. nov. 13. 18:42
12/16 anonim válasza:
Tegnap leszopott anyád. Nem volt gond, hiszen mindenki más is megtette volna.
2009. nov. 13. 18:44
13/16 anonim válasza:
A sulinkba sok roma gyerek jár. Főleg fiúk. Hát az valami szörnyű, hogy úgy kell kerülni őket, hogy ne verjenek meg. Egyszer fütyültek, hogy mennyek oda. Én meg megkérdeztem, hogy mi van elvesztetted a kutyádat?? Másnap megakart gyújtani öngyújtóval. Én meg háttal álltam neki a barátnőm húzott el. De tudnék még egy csomó ilyet mesélni. Attól mondjuk falra mászok, hogy este érek haza és akkor elkezdenek szólogatni, hogy gyere cica...stb. Ja meg az utcánka van egy kocsma és mindennap többször elmegyek mellette hát az se egy élmény.
12/L
2009. nov. 13. 19:34
14/16 anonim válasza:
Ja és még a sulinkba biztonsági őrt is fogadtak meg a cigányoknak egy külön vigyázót. Na min1 ezt naphosszat lehetne írni. Kár, hogy nem a kérdésre válaszoltamxDxD
2009. nov. 13. 19:36
15/16 anonim válasza:
Nem is gondoltam volna hogy vannak még ilyen emberek akik úgy 'élik a világukat' hogy azt hiszik hogy minden rendben van pl a cigányokkal már ha AZOKRÓL van szó sokak itt jól látják a helyzetet: ingyen élnek, lopnak, büdösek, mocskosak...el lehetne beszélni rólukegész nap de nincs értelme mert úgyse csinál senki semmit ÉS EZ ITT A LEGNAGYOBB BAJ.
2009. nov. 13. 20:43
16/16 anonim válasza:
Igen!Fog valtozni de csak akkor ha teszunk is erte.
El kell menni szavazni!Meg kell fogni nagytatat meg nagymamat is es oket is vinni..Ugy nem fog megvaltozni a helyzet hogy olbe tett kezzel ulunk.Vissza kell forditani az embereket a politikaba.Mindegy hany eves vagy.A lenyeg az hogy minnel tobb emberrel beszelgessel errol es ha olyat hallasz hogy "minek mennjek szavazni ugysins ertelme"akkor magyarazd el neki hogy nagyon is sok az ertelme egy orszag sorsa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!