Általában miért a nők írják, hogy vissza kéne hozni a sorkatonaságot?
"És erről a cigók is tudnak...?"
Legyél nyugodt meg tudtuk őket rá tanítani. Ha valamelyik nem tudott viselkedni az még azt is megbánta, hogy megszületett.
Ti most mire tudjátok őket megtanítani? Arra hogy a nagyanyáitokat kirabolják. Ennyire...
Látszik, hogy itt egy sem volt katona. Ezek azt hiszik a cigány a világ ura, és nem lehet megfegyelmezni.
Elárulom nektek gyermekeim, a kezes bárány VAD BIKA volt a cigány katonák mellett.
Engem nem érdekelne hogy lenne-e sorkatonaság vagy nem. Engem ne hívjanak be azt ennyi.
Nem tudom a nők miért hiszik hogy a férfit érdekelnie kell hogy ők mit szeretnek. Itt is írta néhány nő hogy ő a "nyámnyila" értsenek alatta bármit, is férfiakat nem szereti. Na és? Ha nem hát nem. Biztosan meglesz az a "nyámnyila" férfi anélkül is hogy reggeltől estig sz*opnád a f*aszát.
Ez a baj a mai világgal. Hogy a nők azt hiszik hogy a férfiak nélkülük nem tudnak létezni. És sajnos erre a férfiak meg sem próbálnak rácáfolni.
De azért kifejthetné itt valamelyik nő hogy mit ért azon hogy nyámnyila.
Amúgy csak azért mondják hogy legyen miért rinyálni.
Ha a csávó nyegle - az a baj.
Ha kigyúrt melós - az a baj hiszen csóró és alulművelt.
Ergo a tökéletességet várják el. Amiért ők adnak egy 20%-ot. Ha te vársz el tökéletességet soviniszta elnyomó vagy. Ha ő "ez a természetes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!