Általában miért a nők írják, hogy vissza kéne hozni a sorkatonaságot?
Figyelt kérdés
Volt sorkatonai képeknél,a kommentelők 2/3a nő,és ők pártolják a sorkatonaságot.Miért?2013. okt. 2. 19:33
1/47 anonim válasza:
Mert könnyű más kezével verni a csalánt.
2/47 anonim válasza:
Mer addig is nyugodtan töcskölhetnek a szeretőjükkel amíg szolgálatban van a pasijuk. :)
3/47 anonim válasza:
érdekes,én is sokaktól hallom ezt, az is igaz h ártani nem ártana...
5/47 anonim válasza:
Izraelben meg Észak-Koreában mindkét nemnek kötelező. Nem mondom, hogy ez a két ország követendő példa, de lenne rá precedens, hogy a nőknek is kötelező legyen szolgálni.
6/47 anonim válasza:
Nekem egy ilyen női kollégám volt a munkahelyen, de nagyon megutáltam ezért a gondolatáért. Azt mondta, hogy ő visszaállítaná a katonaságot, mert a mai fiatalok nem tudják unalmukban mit csináljanak és férfiakat nevelnének belőlük legalább. 38 éves volt, én 25. Azóta sem beszélek vele...
7/47 anonim válasza:
mert aki volt katona összeszedett némi olyan tulajdonságot amit a mai fiataloknak sem ártana
pl tisztelni másokat
rend
kitartás
és sorolhatnám
a mai fiúk nagyon lányosak .....sajnos
8/47 anonim válasza:
Hát nézz már körül?
Nyüzüge a feltörekvő generáció, swag-ek,ahogy önmagukat hívják, nekem aztán ilyenek nem kellenek!
9/47 anonim válasza:
Meeeert sok a puhány kis b**i aki keménynek hiszi magát és a sorkatonaságban megtanulná hogy milyen 1 normális férfi...
10/47 Pain for Pleasure válasza:
Csak körül kell nézni, a mai fiatal fiúknak fogalma sincs a fegyelemről, önállóságról, puhányok lettek. Tisztelet a kivételeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!