Bekerülhetek-e a Kinizsire?
Figyelt kérdés
Eléggé utána olvastam már a témának uh nagyjából képben vagyok mindennel csak egyet nem tudtam értelmezni, vagyis nem vagyok benne biztos uh érdekelne az olyan emberek véleménye akik odajártak, járnak vagy valamilyen kapcsolatban vannak ezzel az egésszel. Szóval a feltételek közt van h 18-22 éves korig 23-at még be nem töltöttek jelentkezhetnek. A jelentkezéskor és a felvételikor még nem is leszek 23 de a tanév kezdetekor már igen. Szóval beférek vagy nem? Minden infót szívesen fogadok aki valamilyen kapcsolatban áll a sulival vagy a sereggel.2013. szept. 21. 17:02
1/1 anonim válasza:
Már Altiszti Akadémia a neve. De menj be toborzóirodába vagy írj nekik és elmondanak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!