Ha megkapnátok a fegyverviselési engedélyt éles fegyverre (ami 2 pisztoly tartására-viselésére jogosít fel), akkor melyik kettőt választanátok?
Szóval lehet két darab pisztolyotok, amit az utcán is viselhettek rejtve. Mondjuk egy főfegyver és egy backup? Hogy választanátok? (Az anyagiak nem számítanak.)
(Illetve úgy értem, hogy egy engedélyhez egy pisztoly jár, de egy embernek max. 2 viselésije lehet, ami azt eredményezi, hogy egyszerre 2 pisztolyt tarthat az utcán magánál. Csak azért mondom, hogy ne kötekedjen senki véletlenül se ezen.)
Melyik kettő típus lenne az?
1911-ből mindent gyártanak. Volt idejük, mert ez ugye egy évszám és nem most volt, hogy elkezdték gyártani. Az idők során az aranyozott (díszített, baromi drága) verziótól az olcsó .22-es plinkerig mindenféle verzióban elkészítették.
Főleg most kattantak rá, hogy száz éves lett. Most van vagy ezerféle variáns. Amúgy teljesen elavult, korszerűtlen fegyver. De szép és van történelme :)
Nekem is kellene egy, de hogy viselni nem viselném, az tuti biztos :)
-ember támadásra: zvi kevin v. ruger lcp
-vadállat támadásra (vaddisznó) ruger alaskan 454. casull
Köszönöm a választ!
Vártam már egy újabb embert, aki nem rejtve kényelmesen hordhatatlan óriásokat hordana önvédelemre, mint a Beretta 92, Glock 17, M1911, FÉG Para, .44-es Magnum revolverek, HK USP, hanem kisebbeket, könnyebbeket, rejtve viselésre alkalmasakat.
Vaagy:
glock 29 10mm auto
viszonylag kicsi, de a nálam gyakori vaddisznótámadásoknál is hasznos és ember ellen sem utolsó
és backupnak ruger lcp
Én ezeket hordanám :)
H&K -p30 vagy vp9
Walther - p99 vagy Glock 17
Ez a négy közül valameik kettő .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!