Oroszország és Kína megvédi Sziriát?
"#8: Érdekes, a kérdezőtől nem vársz forrást, de legyen."
A kérdező alapból futóbolond, nem érdekel.
" [link]
Leírják, hogy felmerült már, hogy kivonulnak a kikötőből. Viszont, ha eddig nem érdekelte Oroszországot a polgárháború, akkor most sem fogja. Úgy néz ki, hogy az orosz medve töketlenebb mint valaha és ez megint csak engem igazol.
Korry27: és szerinted Irán indítana úgy háborút, hogy nem az a kérdés, hogy veszítenek-e, hanem, hogy milyen sokba kerül az az USA-nak vagy a NATO-nak szétbombázni őket 1-2 hét alatt? Szerintem nem. Azért ott sem teljesen elmebajosok ülnek kormányon.
"Nem gazdasági dolgokra gondoltam az rendben van. Állomásoztatott katonákra gondolok. Nem sok arab ország van ahol nem állomásoznak amerikai vagy egyéb ország katonái. Ez nem normális dolog. Ez olyan mint ha itt hazánkban japán csapatok lennének. Ezeknek a dolgoknak oka van és nyilt titok hogy az olaj miatt van. Én arra leszek kiváncsi ki töri meg a terjeszkedés csendes lépteit."
És akkor az orosz katonai kikötő miért nem zavar Szíriában? Mellesleg Irakból is most vonultak ki a jenkik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!