Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország és Kína megvédi...

Oroszország és Kína megvédi Sziriát?

Figyelt kérdés
Ha amerika megtámadja sziriát az oroszok közbe lépnek a legfrisebb lapok szerint viszont h télleg közbe lép akkor ez vezethet egy nagyobb háborúhoz? amiben esetleg magyarok is meghalhatnak? ártatlan civilek.

2013. aug. 31. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"#8: Érdekes, a kérdezőtől nem vársz forrást, de legyen."

A kérdező alapból futóbolond, nem érdekel.

" [link]

[link]

Leírják, hogy felmerült már, hogy kivonulnak a kikötőből. Viszont, ha eddig nem érdekelte Oroszországot a polgárháború, akkor most sem fogja. Úgy néz ki, hogy az orosz medve töketlenebb mint valaha és ez megint csak engem igazol.

Korry27: és szerinted Irán indítana úgy háborút, hogy nem az a kérdés, hogy veszítenek-e, hanem, hogy milyen sokba kerül az az USA-nak vagy a NATO-nak szétbombázni őket 1-2 hét alatt? Szerintem nem. Azért ott sem teljesen elmebajosok ülnek kormányon.

2013. szept. 2. 20:41
 12/17 Korry27 válasza:
Igy van, jól mondod nem hülyék az Iráni vezetők. Épp ezért kellene nekik is lépni. Ha nem tesz az arab világ semmit egyesével bekebelezik őket. Ha megoszlanak az erők nagyobb az esély. Az 1-2 hét bombázás nem biztos hogy meghozná a várt hatást. főleg úgy, hogy a tényleges iráni légvédelemről keveset tudni. Irán nem ereszkedne olyan gyorsan térdre mint Irak. Megtörne de lassan.
2013. szept. 3. 08:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tűnt fel, hogy eddig egy arab államot ütött le az USA? Irak-ot, miután megtámadta két szövetségesét és nem volt hajlandó kivonulni Kuvaitból. Máshoz hozzá sem nyúlt az USA.
2013. szept. 3. 13:17
 14/17 Korry27 válasza:
Neked nem tünt fel, hogy egyre több országban ott vannak. Nem kell fegyveres akciókra gondolni. Ez sajnos olyan bőr alatti bújkáláshoz hasonlítható.
2013. szept. 5. 02:33
 15/17 anonim ***** válasza:
De feltűnt, mint ahogy ott vannak a franciák, az angolok, a kínaiak és az oroszok is millió helyen a világban. Tudod, a nagy gazdaságok szeretnek befektetni. Vagy te most mire gondolsz? Mert nem áll minden második sarkon jenki katona, az hétszentség.
2013. szept. 5. 09:57
 16/17 Korry27 válasza:
Nem gazdasági dolgokra gondoltam az rendben van. Állomásoztatott katonákra gondolok. Nem sok arab ország van ahol nem állomásoznak amerikai vagy egyéb ország katonái. Ez nem normális dolog. Ez olyan mint ha itt hazánkban japán csapatok lennének. Ezeknek a dolgoknak oka van és nyilt titok hogy az olaj miatt van. Én arra leszek kiváncsi ki töri meg a terjeszkedés csendes lépteit.
2013. szept. 5. 23:28
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nem gazdasági dolgokra gondoltam az rendben van. Állomásoztatott katonákra gondolok. Nem sok arab ország van ahol nem állomásoznak amerikai vagy egyéb ország katonái. Ez nem normális dolog. Ez olyan mint ha itt hazánkban japán csapatok lennének. Ezeknek a dolgoknak oka van és nyilt titok hogy az olaj miatt van. Én arra leszek kiváncsi ki töri meg a terjeszkedés csendes lépteit."

És akkor az orosz katonai kikötő miért nem zavar Szíriában? Mellesleg Irakból is most vonultak ki a jenkik.

2013. szept. 6. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!