Kik dobtak le bombát szíriában a játszótérre?
Nem olyan nagy mutatvány ellopni egy gépet vagy lefizetni egy-két pilótát hogy aztán a megfelelő pillanatban ilyeneket csináljanak. Líbiából is elég sok gépet repültek át a "lázadók" Máltára vagy dél Olaszországba.
Észak Szíriában történt, tehát szerintem a törökök lehettek, a zsidók nem hiszem, hogy fölrepülnének addig mindenféle feltűnés nélkül. Bár ne felejtsük el azt sem, hogy Izraelben van pár ex szír MiG23-as, ami alkalmas lehet ilyen feladatokra és a Szír Légierőben is százával áll még hadrendben.
Ezek után mindenki döntse el mit hisz, de szerintem a kormányerők nem vágnák ennyire maguk alatt a fát, pláne hogy úgy tűnt megússzák az USA beavatkozását.
Nem az USA te hülye!!
Szerintem a napalmos támadás lesz a Casus Belli. Mindenki tudja, hogy a ,,felkelőknek'' nincs légierejük, tehát Asszad nem mondhatja, hogy ők voltak. Ha azt mondaná, ami az igazság (legalábbis szerintem ez a legvalószínűbb), hogy izraeli volt a gyújtóbombát ledobó gép, azt a külföld megint csak nem hinné el, mert ugye Izrael hadserege a ,,világ legerkölcsösebb hadserege''. Szóval ezt a gyerekgyilkosságot sokkal könnyebb lesz Asszadra kenni, mint a gázt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!