A harmadik világháború küszöbén állunk?
Figyelt kérdés
Egy amerikai flotta indult meg Szíria felé, plusz az USA és Oroszország között eléggé fagyos a hangulat. Halljátok a vh lesz én nem tudom mit csinálok.2013. aug. 26. 14:00
31/40 anonim válasza:
Igazából én is örülnék neki. Rohadt sok ember van a bolygón, szeretnék kihalt utcákon sétálni, beköltözni a természetbe, néha ha kell valami, akkor fosztogatni az üres házakban:) Maradna 1000000 ember a földön(itthon 3000) az bőven elég lenne.
32/40 anonim válasza:
Ha kitör, akkor Magyarország miatt, mert nekünk van a legnagyobb ásványvíz-készletünk Európában. :)))) csak vicc volt.
33/40 anonim válasza:
31,
Ennyi tetem egyszerre az akkora kolerát okozna, hogy a maradék 1 mila is beleveszne 1 hét alatt. Nálunk megmaradt 3000 emberből meg nem lenne egy orvos sem aki képes lenne vakcinát előállítani. Ez csak matek persze.
35/40 anonim válasza:
a #31esnek üzenem ugye te se gondoltad komolyan hogy az 1millió emberbe te benne leszel?
36/40 anonim válasza:
és tényleg nagyon jót tenne a földnek egy nagy radioaktív kuka lenne
37/40 anonim válasza:
Vidéken élek az Isten háta mögött simán túlélhetem:P Egyébként ez a sugárzásos dolog baromság, eddig is több ezer nukleáris próba robbantás volt, és még csak meg se érezzük, hidd el ha lepucolják a nagyvárosokat azt se fogják megérezni a túlélők.
38/40 anonim válasza:
De ha egy elkezdi dobálni akkor jön a többi és mindenki elkezdi dobálni amíg ki nem nyírják a bolygót
39/40 anonim válasza:
Nincs meg a 2 fél... Pontosabban van, de nem összemérhető az erejük...
egyik fél az USA és az egész Nato
a másik Szíria egyik fele és talán a Közel-kelet meg valószínű észekkorea.
Ez így természetes hogy az előbbiek nyernének, hiszen Oroszország ezekben az időkben nem ragadna fegyvert az Usa ellen, talán még hozzánk is csatlakozna...
Szerintem az Usának és a natonak muszály beavatkozni a szíriai ügyekbe mert ez így nem járja hogy óvodákat bombáznak le és kémiai cuccokkal irtják a lakosságot...
40/40 anonim válasza:
De jó itt Magyarországon, olyan sok okos ember van hogy csoda hogy elférünk. Elárulom az összes okoskának hogy itt nekünk átlag halandóknak fingunk sincs a nagy dolgokról, azt hisszük tudjuk mi van a világban de ez nem igaz. Akkor van háború kicsi vagy nagy ha azoknak az embereknek akik irányítják a dolgokat ez áll az érdekükben. A háború is csak üzlet. Szerintetek valakit is érdekel hogy hány ezer férfi nő és gyerek hal meg. szarnak rá nagy ívben. vegyétek a fegyvert aztán meg irtsátok egymást és romboljátok le az országot aztán majd jövünk és jó pénzért újjáépítjük közben minden ami mozdítható visszük és halálra dolgoztatlak éhbérér.... kb ez állhat a legközelebb a világhoz legyen szó Kínáról oroszokról usáról unióról sőt főleg nyugatról(usa, unió) abból van a jólét hogy Afrika közép Amerika közép Ázsia irtja egymást és önmagát a nyugaton gyártott fegyverekkel amiért gyémánttal olajjal rézzel nikkel arannyal.... fizetnek persze úgy hogy a nyugat jár jól. :D:D:D ennyit a nemes eszmékről meg az emberi jogokról. Amúgy közel van a VH tuti már látszanak a jelek amik azért kellenek hogy majd miután vége és az előre megírt történelmet majd tanítják a suliban legyenek okok meg érvek hogy na ezért kellet megtámadnunk meg ezért kellett leigáznunk meg ezért tartjuk megszálva mert nekik ez a jó.... válság, észak korea, Kína, Orszok sziria Irán vegyi fegyver terrorizmus... és így tovább. lehet hogy összeesküvés elméletnek hat de ez szerintem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!