Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A harmadik világháború küszöbé...

A harmadik világháború küszöbén állunk?

Figyelt kérdés
Egy amerikai flotta indult meg Szíria felé, plusz az USA és Oroszország között eléggé fagyos a hangulat. Halljátok a vh lesz én nem tudom mit csinálok.
2013. aug. 26. 14:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
78%
Ebbe az egészbe meg Németország független szeretne maradni de viszont kína azt üzente az USA-nak hogy legyen türelmes szíriával,csak lesz annyi eszük hogy nem kezdik egymást írtani
2013. aug. 26. 14:44
 12/40 Vadkan01 ***** válasza:
Bizony belefog szólni az orosz medve, bármit is mondanak az USA-ban, még ha közvetlen háború is lesz a vége.
2013. aug. 26. 14:49
 13/40 anonim ***** válasza:
52%
"bekell akkor minimum 200ezer fővel" majd akkor te beszállsz:D, mert hogy én nem tolom ki a harctérre a seggem, ahol bármikor rám dobhatnak egy taktikai atombombát az biztos:D. A másik, azaz hogy Oroszország eddig kiállt Szíria mellet, és azt mondják az ellenzék vetette be, de ezt nem nagyon veszi figyelembe az USA, mivel már nagyban készülődik, és már taktikákat tervezik meg. Jóformán eldöntött tény, hogy lesz beavatkozás.
2013. aug. 26. 14:52
 14/40 anonim ***** válasza:
60%
Meg azt se felejtsük el hogy Usa állampapírjainak 70%-a Kína kezében van. Ha eladják az amerikai gazdaság összeomlik
2013. aug. 26. 14:55
 15/40 anonim ***** válasza:
42%

"bekell akkor minimum 200ezer fővel" majd akkor te beszállsz"

Majd te.

Én biztos nem viszem vásárra a bőrömet mert a hamburgerfalók azt mondják.

Egyébként mi hasznom származna belőle, hogy az országomtól több ezer kilométerre lepedőbe öltöztetett embereket lövöldözök?

Mi haszna származna ebből Magyarországnak?

Jogom van elutasítani és megtagadni ezt.

2013. aug. 26. 14:58
 16/40 anonim ***** válasza:
79%
mert ha oroszország és kína becsatlakozik akkor Anglia,és jóformán egész európának is be kell szállnia! és akkor MAGYARORSZÁGNAK IS MUSZÁJ BESZÁLLNI
2013. aug. 26. 15:00
 17/40 anonim ***** válasza:
56%
Ha kötelező harc kötelezettség van akkor kényszeríthetnek is hogy menjél a háborúba, viszont akkor az emberek szerintem maradnának Mo-n és inkább a kormányt döntenék meg
2013. aug. 26. 15:02
 18/40 anonim ***** válasza:
79%
Én biztos nem mennék háborúba, legrosszabb esetbe fegyverosztásnál fellázadunk és hazajövünk
2013. aug. 26. 15:04
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, elküldjük a cigányokat, majd ellopják az összes vasat és hazahozzák , ez majd fellendíti a magyar gazdaságot.
2013. aug. 26. 15:06
 20/40 anonim ***** válasza:
70%
De ez nem úgy van ahogy gondoljátok ha világháború kezdődne ebből és a a közel kelet túlerőbe lenne akkor európát is bevonnák a háborúba és akkor hadkötelezettség lenne
2013. aug. 26. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!