Ha én külföldön élek mi lenne ha kirobbanna valami világméretű konfliktus? Hazahívnának harcolni?
Minden háború a pénzről szól csak a lakosság árán. Nincs olyan, hogy magyar olaj. Tud valaki ilyenről? Hacsak nem a repcére vagy a napraforgóra gondolsz! :)
Ne menjetek más kedvére harcolni soha. A világháborúk mindig csak mások hatalmi viszonyairól meg a pénzről szólnak, csak közben ártatlan embereket küldenek a halálba.
Az összes világon élő férfi dolga az lenne ilyen esetben, h megtagadja a szolgálatot.
Lődözze egymást az a pár marha, aki háborút akar, ne más emberek küldjön a halálba.
Én, mint magyar lány elvárom tőletek fiúk, h megtagadjátok a szolgálatot és a családotokat védjétek háborús időszakban, ne valaki biztos atombunkerban jókedvűen fütyürésző idióta olaját! :)
De azt megnézném, ha az egész világ összes férfija megtagadná, akkor hogy csinálna az a pár marha világháborút! :D
Dindin
Egy álom világban élsz. Az első világháború utána Károlyi kormányának hadügyminiszterének volt az szállóigéje, hogy ő többet katonát nem akar látni. Nem is véletlen, hogy a szomszédos országok felprédálták az egész országot akár a tatárok, és itt most nem is a területi veszteségekre céloztam. Szó szerint mindent ami mozdítható volt, elvitték. Az ember mint olyan egy állat, azok pedig kegyetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!