Ausztria es Magyarorszag haboruzna csak ez a 2orszag ki nyerne?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 00:07
11/20 anonim válasza:
Elfelejtitek a sok kopasz kigyurt nemzeti érzéssel megáldott harci képességeiket cigányveréssel karbantaró csoportokat , 3 napba se telne már győznénk :D
12/20 anonim válasza:
# 11:
Melyik nyugdíjasklubra gondolsz az alatt??
13/20 anonim válasza:
"Elfelejtitek a sok kopasz kigyurt nemzeti érzéssel megáldott harci képességeiket cigányveréssel karbantaró csoportokat , 3 napba se telne már győznénk :D
"
A
14/20 anonim válasza:
Ez nem kérdéses, Magyarország nyerné meg.
15/20 anonim válasza:
Nem tudnánk bevenni Ausztriát ekkora haderővel a terepviszonyok miatt. Ráadásul a hegyes, erdős terep kedvezne a gerilla hadviselésnek is.
De szerintem megvédeni sem tudnánk magunkat, maximum ideig-óráig.
16/20 anonim válasza:
Ausztria. Szinte nincs is olyan európai ország, amelyik ne tudná porig rombolni Magyarországot, a "hadseregünk" jelen állapotát tekintve.
17/20 anonim válasza:
Bekerítenénk Bécset és az már jó lenne?Annyi emberünk van hogy a lakosság vas villákkal kiüldözik őket az országból...Egyébkánt körülbelül 6500 fő az ami harcolóalakulatban van a többi az iroda meg stb.
18/20 anonim válasza:
24.000 katonánk van össz-vissz. Ennyivel egészíteném ki az előző hozzászólók kommentjeit.
19/20 anonim válasza:
kb 30000 inkább de abba benne vannak az irodai dolgozók a szerelők a tisztek meg ilyenek én így tudom.
20/20 anonim válasza:
Igaz, tavaly már 29.700 fő volt az MH-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!