Hivatásos katona? (több lent)
Figyelt kérdés
sziasztok! az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetek hivatásos katona? tudom hogy sok kérdés volt már erre, de nem tudtam belőle meg ami nekem kell, na az érdekelne hogy miket kell hozzá elvégezni, pl melyik középsulit, melyik egyetemet (ha kell) és utána hova kell hogy menjek? milyen dokumentumokkal? (még 1x mondom, hivatásos akarok lenni, nem szerződéses) előre is köszi a válaszokat2013. júl. 29. 13:37
1/10 anonim válasza:
ha elmész szerződésesnek áttudod kérni magad hivatásosnak, amúgy ha nemzetvédelmit végzel sokkal jobb fizetést kapsz és nagyobb rangot, így középsulival max tiszt lehetsz, vagy még az sem nagyon.. de ha bemész egy toborzó irodába sokkal okosabbak lesznek és mindent eltudnak mondani...
2/10 anonim válasza:
"így középsulival max tiszt lehetsz"
Középsulival tiszt? Ez veled történt?
3/10 anonim válasza:
8 általános kell hozzá, 17. betöltött életév és megfelelés az alkalmassági vizsgán
4/10 anonim válasza:
ja és magyar állampolgárság 3-as voltam
5/10 anonim válasza:
Jó hülyék vagytok előzőek.
Ahhoz, hogy hivatásos légy el kell végezni a Nemzetvédelmi Egyetemet így a legegyszerűbb. Ez 4 éves,és ha végzel egyből hadnagy leszel. A középiskola tök mindegy.De elmehetsz az altisztire is, de akkor őrmester leszel, szerződéses, de a parancsnoknál átkérheted majd magad hivatásos állományba. Papírok: érettségi, személyi, Tb kártya,nyelvvizsga(angol középfokú kötelező), lakcímkártya, szerintem ennyi.Én úgy tudom, hogy ,ég legénységiből is át lehet kérettetni magad, de nem biztos.
6/10 anonim válasza:
Előző vagyok:Büntetlen előélet, 18 betöltött életév, magyar állampolgárság és lakhely most ennyi jut eszembe.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, felpontoztam
2013. júl. 29. 17:42
8/10 anonim válasza:
Altisztin is hivatásos leszel te fa sz. Leoltod az előtted írókat, aztán te is írsz egy állatságot.
9/10 anonim válasza:
Amúgy meg Nemzeti Közszolgálati Egyetem
10/10 anonim válasza:
Amúgymeg te döntheted el az altisztin, hogy hivatásos vagy szerződéses akarsz lenni, úgyhogy kussolj inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!