Egy (feltehetően) 2. világháborús tanklövedéket találtam, földművelés közben. Nincs elsülve, szerintem besült mikor ki akarták lőni, és kidobták. Van rá esély, hogy elsül? Mi történhet legrosszabb esetben?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 23:49
11/16 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson a közelébe menni se!!!
Az, hogy tanklövedék, szerintem korántsem biztos. Tűzszerészeket hívni még a megtalálás helyszínén - ha hazavotted már bajosabb /"Na és hogy került ide? Ja, hogy hazahozta! Az már robbanóanyaggal való veszélyeztetés, azt mondja hogy, hány év is?..." /
/gyanítom, a kérdező troll, de ha mégsem, én szóltam/
12/16 anonim válasza:
" Az már robbanóanyaggal való veszélyeztetés,"
Ilyen tényállás nem létezik.
13/16 A kérdező kommentje:
közben kiderítettem, hogy egy t-34es ruszki tanké volt. és nem vittem haza, még mindig ott van.
2013. júl. 26. 20:43
14/16 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy nem létezik. De mégsem lehet visszaélésnek minősíteni a jóhiszemű elhozatalt. Bár a jog szerint.. ki tudja. Nincs Btk-m, úgyhogy nem tudom milyen jogcím, csak ismerőseim elég gyakran zaklatják ilyennel, és némi infó rámragadt belőle.
15/16 anonim válasza:
"Nincs Btk-m, úgyhogy nem tudom milyen jogcím"
Ha eldurran akkor közveszélyokozás, ha nem akkor visszaélés robbanóanyaggal.
16/16 anonim válasza:
most mar legalabb tudjatok, hogy az orszag azert tart ott ahol tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!