Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hol késik a 3. Világháború?

Hol késik a 3. Világháború?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 21:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%

Akkor menj ki az erdőbe, és élj minden elektromosság nélkül. Senki se akadályoz meg. Én viszont nézni akarom a forma1-et továbbra is, és csinálni azt amit élvezek. Nekem nincs kedvem sötétségben élni, ahol mindenféle fertőzések keringenek, és az egészségügy kb 18 század szintjén ragad.

Mert ugye áram kell oda is.

Továbbra is hülyegyerek.

2013. júl. 26. 19:58
 22/30 anonim ***** válasza:

"nem lesz környezetszennyezés sem"

Tényleg nem lesz, mert környezet sem lesz... Tudod a nukleáris fegyverek és a sugárzás nem tesz jót a környezetnek....

Amúgy tényleg kiírtanád a fél Földet azért, hogy ne legyen áramod?! Ne fizesd, majd kikapcsolják!

2013. júl. 26. 22:31
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem én írtanám ki. Nem tervezek részt venni a háborúban.
2013. júl. 26. 23:35
 24/30 anonim ***** válasza:
Akkor másképp kérdezem: szerinted azért kéne egy háború, hogy utána teljes káosz lehessen?! Azért haljon meg 4 milliárd ember, vagy több?!
2013. júl. 27. 08:51
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem, de egyszer úgy is ki fog törni.
2013. júl. 27. 10:32
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem, legalábbis egyelőre biztos nem. Senki nem kockáztatná meg, hogy tönkre atomozza a Földet, pl. Észak-Korea megpróbálná, az amcsik szétbombáznák, de még Dél-Korea is. Akárki megpróbálná, őt is szétbombáznák...
2013. júl. 27. 11:20
 27/30 anonim ***** válasza:
De féltek a sugárzástól, a mai nagy hatásfokú atombombák az energia legnagyobb részét hőként sugározzák ki, tehát nagyon limitált mind időben mind térben az a terület, ahol a sugárzás károsítja az embereket. Egyébként szerintem is ráférne az emberiségre egy nagy ritkítás, ezt ti is beláthatjátok. Nézzetek szét magatok körül! A legtöbb ember csak pazarolja a Föld erőforrásait, és semmi hasznosat nem tesz, bulizik, b@ szik, drogozik, sorolhatnám. Illetve ami a leglényegesebb, amióta több milliárd ember él a Földön, az egyes emberek lehetőségei az önmegvalósításra egyre csak csökkenek. Gondoljátok végig, ha van 100 millió ember a Földön, és kiakarsz költözni az erdőbe egy fakunyhóba, megteheted a kutyát se zavarja, mert nem túlnépesült a bolygó. Most van 7 milliárd ember, ha kiköltözöl az erődbe minden majom rád szál, hogy az nem a te tulajdonod, takarodj onnan stb.(nem mintha a Föld birtokolható lenne). Összefoglalva: a kedves vezetők ha jót akarnak tenni az emberiségért, akkor minél hamarabb adják ki az indító kódokat, és pusztuljon a férgese.
2013. júl. 28. 00:32
 28/30 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, meghatottál! Én is ugyan így gondolom!
2013. júl. 28. 01:23
 29/30 szántóvető ***** válasza:
Nyugalom van a nagyhatalmak között,nincs területi követelés és nem akarnak kiírtani egyetlen népcsoportot sem.Meg aztán a pénzembereknek kánaán a jelenlegi helyzet,tudnak gazdagodni mocskosul.
2013. júl. 28. 16:34
 30/30 anonim ***** válasza:
Ezer szerencse, hogy a 3. Világháború kitörése nem az ilyen szűk látóköű vadbarmonokon múlik. Javaslom, írd le az álláspontodat, rakd el, és néhány év múlva olvasd el. A hideg fog kirázni téged is, fiacskám.
2013. aug. 7. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!