Undercover Ricsi kérdése:
Ha szerződéses katona szeretnék lenni mennyi idő míg besoroznak és milyen hamar érnék el a fizetésig/bérezésig?
Figyelt kérdés
Munka nélküli vagyok és meg vagyok kicsit lőve mert nem találok semmit vagy nem vesznek fel és ezért gondoltam erre.2013. júl. 11. 11:02
1/3 anonim válasza:
Először is el kell menni egy toborzóirodába, ott elmondják a részleteket. Részt kell venni és teljesíteni kell a pszihológiai és a fizikai vizsgálatokat. Ezután elméletileg behívható vagy, de abszolút nem biztos, hogy be is hívnak.
Ha behívtak, ha jól tudom három hónap a kiképzés. Bérezés fogalmam sincs, hogy hogyan működik, de gondolom havi rendszerességgel. Kezdő fizetésed olyan 70ezer forint körül lesz. De a toborzóirodában úgyis megmondják!
2/3 Skydive válasza:
Így van, a kezdő fizu nettó 70K, plusz 10K kajabón, utazási költségtérítés meg ha szeretnéd akkor egészségpénztár, az úgy működik, hogy levonnak 3K-t a fizudból és egészségkártyára jön 6K cserébe. Kiképzés alatt is jár a pénz. Amit nem árt tudnod, hogy nem olyan mint egy normál munkahely: én az évet két hét szabival kezdtem, aztán kis benti tevékenység után két hét különleges kiképzés majd egy hónap hadgyakorlat. Haza addig nem jutottam. Igaz kaptam utána 12 nap plusz szabit és a fizum is megdobta +50% al két hónapig. Nyáron egy hetes folyami átkeléses gyakorlaton kívül gyakorlatilag semmit nem csinálok csak pihenek meg nyaralok és persze tanulok, mert csak azzal lehet előrejutni. Pénzben is és rendfokozatban is.
3/3 anonim válasza:
utolsó, azért ez alakulatfüggő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!