Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki gyozne haboruban? Franciaor...

Tarak kérdése:

Ki gyozne haboruban? Franciaorszag vagy Japan?

Figyelt kérdés
tudom hulye kerdes, de elmeletileg.

2013. jún. 11. 22:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
De Franciaország AZONNAL atomcsapást tudna mérni rájuk. Arra válaszolj hogy a Japán ezzel mit kezdene?
2013. jún. 12. 12:36
 22/26 anonim ***** válasza:

" Aki lepontozott azért, mert szerintem Japán nem tudna mit tenni az atombomba ellen, az legyen szíves adjon egy érdemleges választ."

Én nem pontoztam. De létezik légvédelem is és bármijen fegyver bevetéséhez ki kell játszani azt . Pl otvan a Cár bomba hiába leg pusztitób a főlddőn de ha a hordózó nem rud célba érné akor hatástalan bármi. És japán elégé védekezésre van be rendezkedve.

2013. jún. 12. 12:41
 23/26 anonim ***** válasza:

"De Franciaország AZONNAL atomcsapást tudna mérni rájuk. Arra válaszolj hogy a Japán ezzel mit kezdene?"

Ok, akkor neked van igazad. Ha a francia légierő, tengeralattjárók hirtelen megjelennek és meglepetésszerű támadással nukleáris fegyverekkel szétbombázzák a japán nagyvárosokat, akkor Franciaország "fölényes győzelmet" arat.

2013. jún. 12. 12:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Úristen, valaki igazat adott gyk-n. Ment a zöld kéz.
2013. jún. 12. 12:58
 25/26 Nayal ***** válasza:
Meglepetés? Egy, egy db kínai tengeralattjárót kiszúrtak több km-re y Japán partoktól Japánnak több száz szigete van, nem hagyja Őket őrizetlenül Kína miatt. Ha meg háború lenne szted a hajók, és tengeralattjárók a kikötőkben lebzselnének. A légvédelemről meg ne is beszéljünk. Nem, Japán megvárja míg a pökhendi Franciák támadnak, akár többször is, kivédi, és odasom nekik. A francia szakácsok a legelismertebbek a világon de nem mennek főzőversenyekre mert "Egy francia szakáccsal senku se versenyezzen
2013. júl. 3. 07:11
 26/26 Nayal ***** válasza:
Hibákért bocs, telón vagyok
2013. júl. 3. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!