Graur Szabolcs kérdése:
Szabolcsnak hivnak 20 eves vagyok toltom a 21 et iden 2013 ban indulnek a francia idegen legioba pontosabban marseilbe busszal ha van valaki aki csatlakozna facbook oldalon jumpykz neven megtalal irjon ram! Van valaki aki jonne?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 13:51
1/12 anonim válasza:
a fényképeid alapján az első 2 hétben megesznek reggelire.
2/12 anonim válasza:
Azért a Marseille-t próbáld meg jól leírni, ha már odamész.
4/12 anonim válasza:
Istenem, de alacsony az a kerítés...
5/12 anonim válasza:
Nem az a lényeg milyen feje van, másik két okos. A Légióba nem testépítők kellenek.
6/12 anonim válasza:
Miért ne mehetne légióba?
Az átlag francia is pont így néz ki.
Semmi gond a kinézetével.
7/12 anonim válasza:
kicsi rá az esély hogy felvesznek kezdetnek itthon legyél vagy 4évig katona
8/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy ezt miért kellett ide kiírni. Mindenesetre sok sikert.
9/12 anonim válasza:
Azért külső alapján ne ítéljük már meg, hogy ki való idegenlégiósnak és ki nem. Ha megfelel a fizikai követelményeknek és átmegy a többi teszten is akkor ok.
Amúgy én nem készülök oda.
10/12 anonim válasza:
Sok hülye válaszolónak mondanám hogy eléggé úgy néz ki hogy felvették, mert nem posztolt semmit facebookon augusztus óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!