Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha fejbelőtték egy AK-47-essel...

Ha fejbelőtték egy AK-47-essel akkor ez hogy lehet? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

(Remélem jó helyre jön a kérdése)

ERŐS IDEGZETŰEKNEK

[link]

Elvileg állon lőtték egy AK-47-essel. Illetve gondolom csak súrolták mert még él... Na de ha az állát találták el , akkor hogyhogy a homloka repedt szét?

2013. máj. 27. 21:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a kommenteket de megnéztem a videót.

látszik hogy a bemeneti seb pont a homlokát találta el vagy is a "golyó"

ha AK 47-el fejbe lőnek valakit az nem fog tobbet mocorogni max az ideg rángatja...

az én véleményem hogy a löveg gellert kapott valamin és a csávó homklókába landolt pontosan középen.

a homlok lebenyében van a golyó !

2013. máj. 28. 00:14
 12/23 anonim ***** válasza:

11/11-es vagyok

nem néztem meg pontosan a videót de látszik hogy a gyerek "jól van" könyököl és belenéz a kamerába.

nem hinnim hogy AK 47.... inkább flober.

2013. máj. 28. 00:20
 13/23 Vadkan01 ***** válasza:
Nem öngyilkos akart lenni, az eset 2000-ben történt a második csecsen háború idején, amikor egy visszapattant golyó találta el.
2013. máj. 28. 01:15
 14/23 anonim ***** válasza:

van amerikában egy akkor még fiú most felnőtt ember

kb 2 méterről sörétessel fejbe lőtték a koponyája FELE leszakadt

ma vígan él és nem az anyukája köti be a cipőfűzőjét

2013. máj. 28. 08:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Akkor az mégsem olyan víg... Ezek az emberek jobban jarnanak ha meghalnanak, semminthogy nyomorú hátralévő életük legyen
2013. máj. 28. 09:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Az ak 47 el az volt a próbléma hogy 7,47 gólyó mindenen áthtolt igy nem okoztot akora rombolást mint a kisebek ak 74 es lővdéke mert az a testben jobban deformálódik..

Ezt a szőgmiat éllte tul muatasák is hogy az állán és a homlokán ment át az ak 74 lővedéke kanyarog a testben igy nagyob energiát ad át ezis kőzrájatszhatot bene ha szerencsésen kanyarodot. igy nem roncsolta anyira az agyát hogy meghaljon.

2013. máj. 28. 16:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Még 74-gyel is elöl be hátul ki. Szerintem gellert kapott a golyó és úgy jócskán vesztett az energiájából.
2013. máj. 29. 12:13
 18/23 anonim ***** válasza:
ijen szőg be elég fura lene a geler mert az állán be homlokán ki . Persze nem kizárható ha ép felfelenézet mikőzbe valaki elé lőt a fedet talajra
2013. máj. 29. 12:26
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 29. 15:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyszerű, úgy élte túl, hogy ő OROSZ! Azok mindent kibírnak :D
2013. máj. 31. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!