Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha fejbelőtték egy AK-47-essel...

Ha fejbelőtték egy AK-47-essel akkor ez hogy lehet? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

(Remélem jó helyre jön a kérdése)

ERŐS IDEGZETŰEKNEK

[link]

Elvileg állon lőtték egy AK-47-essel. Illetve gondolom csak súrolták mert még él... Na de ha az állát találták el , akkor hogyhogy a homloka repedt szét?

2013. máj. 27. 21:40
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
*AK-74 bocsánat, majdnem egyre megy...
2013. máj. 27. 21:41
 2/23 anonim ***** válasza:

Túl lehet élni egy fejlövést is ha "szerencsés" az ember.

Hány olyan eset volt, hogy építkezésen vasrudak és hasonló dolgot szúrták át egy-egy ember fejét és túlélte.

Nem lehetetlen.

2013. máj. 27. 21:54
 3/23 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ez nem AK-47, hanem AK-74. Ha AK-47 lett volna, már halott lenne, mert leröpült volna a feje. Abban nagyobb lövedékek vannak. Mindenesetre azért a homloka repedt szét, mert az állán bement a golyó, a homlokán meg kijött... nem "eltalálták", mert több, mint valószínű, hogy öngyilkos akart lenni, csak nem sikerült.
2013. máj. 27. 22:00
 4/23 anonim ***** válasza:

Én úgy látom csak súrolhatta. Kizárt, hogy nincs kimeneti seb, márpedig az AK arról híres, hogy a nagyon gyors lövedék sosem marad a testben, hanem átmegy rajta (ezért is kell többször a célpontba lőni vele, hogy biztosan végzetes sebet okozzon).

Lehet, hogy csak kósza lövedék találta el egy-másfél kilóméterről, de akkor nagyon szerencsétlen, hogy pont belesétált. Másrészről meg nagyon szerencsés, hogy nem olyan részét kapta telibe az agya ami életveszélyes.

A torkával is volt valami, azt nehéz volt kivenni pontosan mi.. De az kizárt, hogy két kósza lövedék találta el xD

2013. máj. 27. 22:07
 5/23 anonim ***** válasza:
9%

Utolsó ne legyél okos, inkább olvasd el a második választ, amit írtam....

A vak is látja, hogy az állán be ment a golyó, a homlokán meg ki :D még hogy nincs kimeneti seb xD

Magát akarta fejbe lőni. Így sikerült.

2013. máj. 27. 22:11
 6/23 anonim ***** válasza:
így van, az ak-47es az a koponyájának egy nagy részét lerobbantotta volna a helyéről, van sok olyan videó is.
2013. máj. 27. 22:20
 7/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Öngyilkosság, hm, erre nem is gondoltam... De honnan a fenéből szerzett AK-t? :S

Meg a lövedék egyenesen halad nem? ha állon lőtte magát akkor annak a fejbúbon kellett volna hogy kimenete legyen nem?

Bocsi ha hülye kérdés, egyáltalán nem értek az ilyenekhez, teljesen véletlenül találtam meg a videót.

2013. máj. 27. 22:24
 8/23 anonim ***** válasza:
nem írnak leírást a történtekről, úgyhogy nem tudjuk meg a pontos okát. én a bestgore.com-ot szoktam nézni minden nap, az felteszi mindig az aktualitásokat, bő magyarázattal, és ilyen kategóriában messze a legigényesebben.
2013. máj. 27. 22:32
 9/23 anonim ***** válasza:
Egyébként nem kellett volna a fejbúbján kijönnie, kijöhetett volna az orra helyén is, ha ferdén lövi be. Ebben az esetben is az volt, hogy ferdén lőtte, ha ő csinálta.
2013. máj. 27. 22:34
 10/23 anonim ***** válasza:
Valóban nem mindegy hogy 47 vagy 74! Az előbbi 7,62x39(43M) az utóbbi 5,45x39(74M) lőszerrel működik. Volt egy Tts kollégám az "kipróbálta"a jó öreg AK-t. hát nem támasztotta a fejét a hordágyon, mert nem volt mit.Isten nyugosztalja!
2013. máj. 27. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!