KoDan kérdése:
Lehetséges hogy Hitler még a II. világháború után is élt?
Figyelt kérdés
Olvastam arrol ,hogy az FBI még a világháború után is kereste.Meg arrol is hogy több bejelentés is érkezett (a legtöbb névtelenül) ,hogy még él.
Aztán az is ott van ,hogy egy neonáci lap pont 2000-ben jelentette ki ,hogy Hitler meghalt.
Arrol nem is beszélve ,hogy az amerikaiak megtaláltak egy csomó Hitler-hasonmást és az amerikai orvosok kideríttték Hitler 2000-ben bemutatott koponyájárol hogy nőé volt.
Szerintem ez már túl sok egybeesés akár még lehet benne valami.
2013. máj. 7. 16:21
21/23 anonim válasza:
Hogy halt meg ha tegnapelőtt láttam???
22/23 anonim válasza:
Sok idióta f@sz komolyan, persze 2000 -ben halt meg mikor 1889 -ben született idióták... Remélem a következő az lesz, hogy kiderül, hogy még él csak valahol Afrikában vagy akármelyik kontinensen bujkál, mint ahogy 2Pac -ról gondolják... Mintha valami kivitelezhetetlen dolog lett volna, hogy a bunkerben fejbelőtte magát komolyan vagy nem tudom miért olyan hihetetlen ez...
23/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!