Lehetséges hogy Hitler még a II. világháború után is élt?
Olvastam arrol ,hogy az FBI még a világháború után is kereste.Meg arrol is hogy több bejelentés is érkezett (a legtöbb névtelenül) ,hogy még él.
Aztán az is ott van ,hogy egy neonáci lap pont 2000-ben jelentette ki ,hogy Hitler meghalt.
Arrol nem is beszélve ,hogy az amerikaiak megtaláltak egy csomó Hitler-hasonmást és az amerikai orvosok kideríttték Hitler 2000-ben bemutatott koponyájárol hogy nőé volt.
Szerintem ez már túl sok egybeesés akár még lehet benne valami.
Ha már amerikai orvosoknak is hiszel, talán meghallgathatnád a cigány szénégetők véleményét is.
Pontosan kimásolom hogy mit olvastam:
dr. N. Bellatoni a Connecticuti Egyetem professzora így fogalmazott: "a koponya nagyon vékony a férfiak csontjai ennél robosztusabbak.A koponya varratai is arrol tanúskodnak, hogy az egy 20 és 40 év közötti nőé volt
Én még olyat is olvastam, hogy Angela Merkel Hitler lánya:
Angela Merkel 54-ben született, Hitler 9 évvel előtte halt meg. Elég nehezen lehet a lánya, hacsak nem spermamintából... :D
Amúgy meg ha valóban Hitler lánya lenne, nem hinném, hogy ilyen módon kormányozna avagy egyáltalán hatalom közelébe engednék azok, akik 45-ben elfoglalták Németországot.
Adolf Hitler holtestét a fogairol azonositoták mert elégették a testeket máshogy nemtudták . Ezt a szovjetek teték meg előszőr és titokba tartoták nehogy hitler hulája neonáci kegytárgy legyen a kgb örizte természetesen nm tudod rola az öszes ügynők. Az azonositást a szovjetunió felbomlása után a az amerikaik is elvégezték.
Ha a fogászati kartonokat meghamisitoták akor lehet hogy sikerült elmenekülnie nem kizárható végulis csak a nevet kellet átirni egy fogászati kartonon .
Hasomásokmindenkiről vanak elviszről pl versenyeket is rendeznek. Hallotam ojanrol is akit 5ször vitt be a KGB mert azthiték ő Hitler .
"Angela Merkel 54-ben született, Hitler 9 évvel előtte halt meg. Elég nehezen lehet a lánya, hacsak nem spermamintából... :D"
16-os, akkor nem olvastad el a cikket.
"Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levő spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyről tájékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsőbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttműködés volt...), és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!