Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Van olyan hülye ország aki...

Van olyan hülye ország aki bevetne atomot?

Figyelt kérdés

Mert a mai világba az már láncreakciótt inditana ell.

Ja és ugy értem hogy másik ország ellen ilyen olyan okbol.

2009. szept. 26. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Én azé' kevésbé félek a szemét jenkiktől, mint az araboktól, ha nem baj.
2009. szept. 26. 16:43
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
itt igazabol a vallascentrikus orszagoktol kell felni. ok elhiszik, hogy ha el is pusztul a foldon minden elet, akkor a tulvilagra kerulhetnek. persze itt szerepet jatszhat az is, h a vezetoik bort isznak vizet predikalnak igy eszuk agaban sincs vmi istenert meghalni, ezzel a szoveggel az egyszeru embereket kuldhetik ongyilkos tamadasokra.
2009. szept. 26. 17:22
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Esetleg Észak-Korea, mert az ottani komcsik nagyon el vannak szállva maguktól. Vagy Izrael, mert ők meg hamarosan minden további nélkül megtehetik.
2009. szept. 26. 19:57
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem USA vagy Izrael bármikor bevetné, ha gazdasági érdekeik úgy kívánnák, és jó messze van országuktól. A hideg háború alatt is azért úsztuk meg ezt a dolgot, mer már a földnek nincs olyan helye, ahova egy négyhatású atombomba ledobása követve ne okozna az USÁ-ban vagy Izraelben károkat. pl. ha Irakra ledobtak volna egyet, akkor egy rádióaktív felfő simán elérhette volna Izraelt is.
2009. szept. 26. 20:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Válasz Én azé' kevésbé félek a szemét jenkiktől, mint az araboktól, ha nem baj."

Szerintem nagyon rosszul teszed. Amerika simán ledob a civilkre bármilyen bombát, bevet bármilyen fegyvert.

Itt nem csak az atomról, vagy Drezda bombázásáról beszélek, de megemlíthetjük a Vietnami falvak napalmmal locsolását, vagy a sivatagban szétlövöldözött uránrum lövedékeket is.

2009. szept. 28. 14:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de sajnos lehetséges.
2009. okt. 26. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Az amcsi (zsidó) vezetők még a saját népüket is rendesen írtják ha a helyzet úgy kívánja. pl. szept 11.
2009. okt. 31. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:

USA , Izrael a többi országnak van annyi esze , hogy nem teszi meg bár Észak - Korea ?

Atomfegyvereket nem használatra gyártják hanem arra , hogy megfélelmitsék az országokat . ha nem hiszitek tegyük fel : vezető vagy , a rivális országnak 2x akkora a területe mint a te országodnak és van atombombája . Háborút kezdenél vele ?

15/f

2010. ápr. 5. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:

"Atomfegyvereket nem használatra gyártják hanem arra , hogy megfélelmitsék az országokat"

Ez most kb. egy olyan mondat, hogy a késeket nem azért gyártják, hogy szeljenek vele, hanem csak mert olyan jól mutat.

Ahol van fegyver, azt előbb utóbb használni is fogják. Tök mindegy, hogy 100 év vagy 1000 év mire bevetik, de be fogják, ahogy atomháború is lesz, előbb vagy utóbb.

A fegyver az fegyver, nem pedig díszlet. Aki mást mond, az életében nem volt még katona.

2010. ápr. 6. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!