Szerintetek nem nyomi a honvédek gyakorló sapkája?
A bocskai sapka díszöltözetben nagyon elegáns, és nagyon "eredeti". Nagyon szép része a díszegyenruhának. Olyan, mint a franciáknak a kepi.
Viszont a gyakorló változatban szerintem rombolja a bocskai reputációját, és ósdin is néz ki. Például a baszk sapka szerintem gyakorlónak sokkal alkalmasabb.
Mi a véleményetek?
A bocskai sapka egy olyan valami, ami csak ránk jellemző. A baszk sapkából tizenkettő egy tucat.
Egyébként egy kanadai magyar barátomnak, mikor mutattam (annak okán, hogy egy youtube-os videó alatt egy román azt mondta, hogy olyan, mint egy fejrehúzott óvszer), azt mondta, hogy a legnormálisabb katonai sapka azok közül, amit látott. Pedig ő ilyen téren nem elfogult, és azt sem lehet mondani, hogy ezt szokta meg a szeme, hiszen addig nem ismerte.
Viszont valami merevebb szabás jó kenne, hogy ne essen össze, hanem mindig kiadja a formáját.
gyakorlónak merevebbet? csak egyszer próbálnád ki és eldobnád ☺.
Mindenkinek más tetszik. Az orosz tiszteket is azzal csúfolták, hogy titokban lokátort szereltek a félméteres tányérjokba. A VHs puha bocskai volt a szép és praktikus. A kemény kivasalt dísz, olyan mintha kínában fröcsentett volna. (vagy az is ? ☺)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!