Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az ilyen komolyabb kommandósok...

Az ilyen komolyabb kommandósoknál, mint a TEK, van külön fegyverraktár vagy minden ott van simán a laktanyán?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

minden valamire valo ilyan alakulatnal van fegyverdepo!!

itt izraelben is a sayeret matkal-nal is,es a yamam-nal is!mindeketto antiterrorista unit

2013. ápr. 25. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
a Y.A.M.A.M.=egyben az israeli swat unit is,alarendelve a mishmar h'gvul=(police of border)-nak!!
2013. ápr. 25. 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor gondolom a TEKnél is gondolom, de mi az a fegyverdepó?:D
2013. ápr. 25. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
a fegyverdepo=az a helyiseg ahol elzarva orzik az osszes fegyvert-(kiveve-nalunk-a szemelyi fegyvereket,mint pl a yericho,a galil,stb!!nem tuydom a tek-nel van-e olyan hogy "szemelyi tulajdonu" fegyverzet!)-
2013. ápr. 26. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy az mp5-ösök nem hevernek szanaszért. Elvileg minden fegyvert számon kell tartani, karbantartani kell, van természetesen fegyverszoba, vagy depó, (ez különben minden rendőrőrsön van!) ahova szerintem ezeket rakják. VAGY! azt is el tudom képzelni, hogy mindenkinek van egy kis saját szekrénye külön a depón, laktanyán belül ahol tartja a fegyvereit. (pl. ha belőtted magadnak az irányzékot, akkor azt más már ne piszkálja!) Ezt így el tudom képzelni, de haza szerintem maximum egy maroklőfegyvert vihetnek, ennek sem látom akadályát. De biztos, hogy egyik rendőr sem férhet hozzá a másik fegyveréhez, biztos h el vannak szeparálva!
2013. máj. 24. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!